OVO JE PRVI DAN U OVOJ GODINI KADA DEŠAVAJU ČUDA: Danas se javljaju ANĐELI, pokušavaju da nas upozore!
"Božji glasnici", Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

OVO JE PRVI DAN U OVOJ GODINI KADA DEŠAVAJU ČUDA: Danas se javljaju ANĐELI, pokušavaju da nas upozore!

Ovakav brojčani niz označava da treba da poslušate neke svoje „unutrašnje glasove"

Objavljeno:

Smatra se da putem određenih brojeva koji se na neki način ponavljaju u nizu, naši „Anđeli čuvari“ sa nama pokušavaju da ostvare komunikaciju, i da nam poruče nešto važno, te da nas upozore ili da nas obaveste o onome što treba da znamo.

Od davnina se veruje da Anđeli predstavljaju „Božije glasnike“, i kako su oni nestvarnma i ne-fizička bića, imaju neke tajne načine i signale koje primećujemo jasno ali koje ne mogu da nam kažu već nam pokazuju na neki poseban način, i pre svega putem određenih i poznatih Anđeoskih brojeva.

Dakle, kada se na neki način stalno ponavlja viđenje jednog broja, ili određenog brojčanog niza, onda to ima smisao neke poruke koja je od Anđela poslata i svakako vredi da se pažnja posveti tumačenju i značenju istih.

Anđeoski broj 1/11/111/1111 – značenje i tumačenje

Ovakav brojčani niz označava da treba da poslušate neke svoje „unutrašnje glasove“ i da istrajete u svojim željama, te da pošteno i časno radite i bićete nagrađeni za sve što ste ulagali i za šta ste se sa verom u Boga i borili.

Važno je da stalno imate neke vrlo lepe i pozitivne misli, da o svemu što želite da postignete u svom životu razmišljate kao o onom što je izvesno i sigurno, kako bi Bog znao da ste odlučni i istrajni i da bi vam iskreno pomogao.

Anđeli poručuju na ovaj način, da će sve vaše želje da se ostvare ako uložite pozitivnu energiju i ako želite od srca i neiskvareno da postižete rezultate, a da pri tome postupate moralno i iskreno.

Jedna od stranih numerologa. koja poseduje svoj Youtube kanal po nazivu “The Intimate Warrior”, objasnila je značenje kombinacije broja 11:

,,Danas imamo tu slučajnost da kombinacija broja 1, čini današnji datum. To znači da sve što danas budemo zamislili će se brže ostvariti nego inače. Broj jedan označava liderstvo, broj 11 revoluciju i kreativnost. Tri jedinice predstavljaju Sveto Trojstvo. Danas ćemo svedočiti manifestaciji naših misli”, rekla je ona i dodala:

,,Takođe, 11 označava i višu intuicija, instinkte, spiritualni rast, buđenje. Neke informacije mogu doći do nas danas, mada toga nećete biti ni svesni. Dobićete ideju, a da toga niste ni svesti, koja će značiti vašu životnu svrhu, možda. Morate da ostanete pozitivni. Morate misliti o tome što želite, dobro se osećati, a onda uživati u današnjem momentu. Moraćete da osećate mir, ništa ne sme da vas poremeti, kako bi vaše želje došle do ispunjenja”.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.