MAJKA JE UZELA DEVOJČICINOG PLIŠANOG MEDU: Kada je videla šta se nalazi unutra počela je da se trese i vrišti
Plišani medved, Foto: Printscreen/Youtube

VELIKO SPREMANJE

MAJKA JE UZELA DEVOJČICINOG PLIŠANOG MEDU: Kada je videla šta se nalazi unutra počela je da se trese i vrišti

Kako se pre tri godine odselila od kuće i ostavila majku i brata same, ponekad je navraćala po stare stvari ili da pomaže u kući u raspremanju

Objavljeno:

Britanka Lusi Lomas (25) rano je ušla u period seksualnih odnosa sa momcima.

Već u 15. godini spavala je sa jednim prijateljem i tada se, kako je napisala, “malo navukla” na seks, što je prošlo oko 20. godine kada je ušla u ozbiljnu vezu koja traje i danas.

Kako se pre tri godine odselila od kuće i ostavila majku i brata same, ponekad je navraćala po stare stvari ili da pomaže u kući u raspremanju.

Jednom prilikom, Lusi je sa majkom odrađivala veliko spremanje kuće kada su nabasale na neke njene stare igračke.

“Moj mali meda bio je bušan, a ja sam potpuno smetnula sa uma da sam u tom periodu kada sam imala 15. godina hrpu kondoma krila u njemu. Majka je bila u toj sobi, ja u kupatilu, kada sam je čula da je vrisnula. Pomislila sam da se nešto dogodilo, a ona je držala mog medu gledajući oko 20 kondoma koji su poispadali iz njega. Kako mi je majka oduvek bila stroga i autoritativna, bilo mi je jako neprijatno. Počela sam da se tresem. Znala je da su stari kondomi i to je impliciralo priču o vremenu njihove nabavke”, rekla je Lusi.

Pokušala je da sve okrene na šalu, ali majka je insistirala na odgovorima.

“Rekla sam joj da sam u to vreme imala jednog dečka i da sam želela da vodimo računa tokom seksa. Bila je ljuta jer ona nije znala da sam već u 15. godini bila seksualno aktivna. Mislila je da mi je ovaj dečko s kim sam danas – prvi. Srušio joj se ceo mali svet koji je u glavi izgradila u moje ime. Trebalo joj je vremena da dođe k sebi, danas smo OK”, napisala je Lusi na svojoj Fejsbuk stranici.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.