BOGATAŠICA PIJANA PREGAZILA 2 DEČAKA! KUKAVIČKI pobegla s LICA MESTA, ali 1 detalj ju je OTKRIO!
To su sve kamere snimile, Foto: Printscreen

nečuveno

BOGATAŠICA PIJANA PREGAZILA 2 DEČAKA! KUKAVIČKI pobegla s LICA MESTA, ali 1 detalj ju je OTKRIO!

Rebeka je vozila u alkoholisanom stanju

Objavljeno:

Ponekad ni najjače moguće veze u sudstvu ili politici ne mogu da pomognu ako je svi dokazi upereni protiv počinioca nedela.

To je pred Novu godinu na svojoj koži osetila Rebeka Grosman (57), suosnivač Grosman Burn Fondacije, koja je 29. septembra u Los Anđelesu na pešačkom prelazu automobilom pregazila dva dečaka, braću Marka (11) i Džejkoba (9) Iskandera koji su bili u društvu roditelja.

Rebeka je vozila u alkoholisanom stanju i usput je nekom slala SMS poruke pa uopšte nije gledala ispred sebe. Markovi i Džejkobovi roditelji prvi su prelazili ulicu, dok su se dečaci smejali hodajući iza njih.

Mark je na mestu ostao mrtav, dok je Džejkob preminuo na putu do bolnice. Rebeka je mogla da ih spasi da je stala posle nesreće i pozvala hitnu pomoć, ali ona je samo dodala gas i pobegla dalje.

Zahvaljujući nadzornim kamerama na koje očito nije računala a koje su se nalazile baš iznad pešačkog prelaza iste večeri je identifikovana i privedena. Posle nekoliko nedelja optužena je za ubistvo, kao i bežanje s lica mesta.

Grosmanova, inače supruga Pitera Grosmana, čuvenog plastičnog hirurga iz Los Anđelesa unajmila je najbolje advokate i pokušala je da preko supruga čak i podmiti neke ljude u sudstvu kako bi se izvukla bez optužbe za ubistvo, ali je sve palo u vodu.

Vozila je brzo i u alkoholisanom stanju i nije stala da pruži pomoć. To su sve kamere snimile i nije imala nikakve šanse da se izvuče”, pisali su mediji u Los Anđelesu tokom jeseni.

Uticajna dobrotvorka koja je kao osnivač i Vestlejk magazina bila poznata i kao filantrop pokazala se tako posle nesreće u jako lošem svetlu. Sada ne samo što će naredne godine provesti u zatvoru, već je zauvek ukaljala svoje i muževljevo ime.

Određena je i kaucija za Rebeku Grosman od čak 2 miliona dolara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.