BAJDENOVA NEĆAKA IZBEGLA ZATVOR! Prekršaj koji je napravila bio je veoma TEŽAK
Stiže na suđenje u stilu!, Foto: Yahoo

jedva se izvukla

BAJDENOVA NEĆAKA IZBEGLA ZATVOR! Prekršaj koji je napravila bio je veoma TEŽAK

Policajac koji ju je uhapsio primetio je da je 'imala poteškoća sa fokusiranjem na razgovor' kada ju je ispitivao. Takođe, gospođa Bajden je vozila bez dozvole.

Objavljeno:

Nećaka novoizabranog predsednika SAD Džoa Bajdena, Karolin Bajden, izbegla je zatvorsku kaznu nakon što je priznala krivicu za vožnju pod uticajem psihoaktivnih supstanci u Pensilvaniji.

Gospođu Bajden (33) koja je ćerka Džejmsa, Bajdenovog brata, policija je u avgustu 2019. saslušala u opštini Donji Merion u Pensilvaniji, nakon što se automobilom zabila u drvo.

Policajac koji ju je uhapsio primetio je da je 'imala poteškoća sa fokusiranjem na razgovor' kada ju je ispitivao. Takođe, gospođa Bajden je vozila bez dozvole.

Bočice sa pilulama karisoprodol i lorazepam pronađene su u automobilu, a test krvi je potvrdio da su se nalazile u njenom sistemu za vreme dešavanja nezgode.

Posle saslušanja, 3.decembra, gospođa Bajden osuđena je na 'zatvaranje' između 20 dana i šest meseci, prema zapisnicima suda u Pensilvaniji.

Međutim, gospođa Bajden je sa okružnim sudijom okruga Montgomeri pregovarala o priznanju krivice, što znači da će izbeći zatvor i umesto toga odslužiti 20 dana rehabilitacije, a preostalih pet meseci biće pod uslovnom kaznom.

Nećaka gospodina Bajdena takođe će morati da odvoji 12 sati društveno korisnog rada i plati kaznu od 1990 američkih dolara. Vozačka dozvola će joj biti oduzeta na godinu dana i moraće da učestvuje na programu rehablitacije od droge i alkohola.

Kejt je u dva navrata izbegavala izvršenje zatvorske kazne, i 2013.je bila uhapšena zbog udaranja službenika policijske uprave Njujorka, tokom tuče sa svojim cimerom. Nakon što je ovaj slučaj odbačen, dozvoljeno joj je da se ponovo izjasni o optužbi za sitnu krađu i pristala je da prihvati pomoć centara za socijalni rad. Ona je, takođe, 2017.godine priznala da je sa ukradene kreditne kartice potrošila 110.000 američkih dolara, ali je izbegla odlazak u zatvor pristajući da isplati novac i sarađuje sa socijalnim radnicima.

Uprkos prethodnim posetama gospođe Bajden, bivša njujorška tužiteljka, koja je sada advokat krivične odbrane, rekla je da je njen sporazum o priznanju krivice uobičajen.

-Prema mom iskustvu sa ovim slučajevima, zapravo nikada nisam videla izvršenje zatvorske kazne ukoliko nesreća nije rezultirala nečijom povredom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/yahoo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.