OVA DEVOJKA JE U ŠKOLI BILA DEBELJUCA: 8 godina kasnije, srela je jednog od svojih DUŠMANA i brutalno se osvetila!
Luiza Mening koja danas izgleda sjajno!, Foto: Facebook

UČINILA JE NEOčEKIVANO!

OVA DEVOJKA JE U ŠKOLI BILA DEBELJUCA: 8 godina kasnije, srela je jednog od svojih DUŠMANA i brutalno se osvetila!

U restoran gde je trebalo da izadju na veceru je dosla ranije i konobarici ostavila poruku na pozadini fotografije na kojoj je imala samo 12 godina!

Objavljeno:

Kako hrvatski portal vecernji.hr navodi, zrtva nasilja u školi ipak se 'zadnja smejala' kada je osam godina kasnije imala dogovoren dejt sa jednim od zlostavljača iz osnovne škole.

Luizu Mening godinama su u školi maltretirali njeni vršnjaci nazivajući je pogrdnim imenima, te su se šalili na račun njene debljine. No, osam godina kasnije, jedan od dečaka koji je u školi maltretirao, našao se na istoj zabavi kao i ona. Nije je prepoznao, nego joj se udvarao i pozvao je na dejt. Ona je pristala, ali njen je plan bio daleko od romantičnog... Dogovorili su dejt preko Facebooka i u restoran gde je trebalo da izadju na večeru ona je došla ranije i konobarici ostavila poruku za mladića.

Ispisala ju je na pozadini fotografije kada je imala 12 godina: "Oprosti što ti se večeras neću pridružiti. Sećaš li se 8. razreda? Tada sam bila debela, a ti si se šalio sa mojom debljinom? Ne? Ja se sećam! Naredne tri godine provela sam izgladnjivajući se, jela sam samo jabuku dnevno i odlučila da neću večerati", napisala je u svojoj poruci devojka te je nabrojala sva poniženja koja je od njega doživela. "Drugi put kada budes razmišljao o meni, zamišljaj me kao devojku na ovoj fotografiji jer je to ona ista koja ti je sad dala korpu! Luiza", zaključila je Luisa u poruci. Mladić koji je maltretirao kasnije joj je poslao poruku na Facebooku u kojoj se izvinio zbog svog ponašanja i pozeleo joj sreću u budućnosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.