FRIZERKI UNIŠTILI AUTOMOBIL PETARDAMA! Pogledajte šta su joj uradili! (FOTO)
Automobil/ilustracija, Foto: 24sata/privatna arhiva

užas

FRIZERKI UNIŠTILI AUTOMOBIL PETARDAMA! Pogledajte šta su joj uradili! (FOTO)

- Definitivno je zaslužio barem neku opomenu jer nije u redu tako uništavati tuđu imovinu - zaključuje.

Objavljeno: 08:19h

Kada sam videla rupe na autu, mogu vam reći, s obzirom na celu 2020. godinu, više i nisam bila iznenađena viđenim. Nekoliko minuta osetila sam bol u želudcu i onda sam se počela smejati, priča vlasnica automobila za 24sata.hr.

Da se to dogodilo možda pre dve, tri godine verovatno bi reakcija bila puno dramatičnija, priča za 24sata.hr Danijela Jelić, vlasnica dve godine stare Dacie.

Naime, u subotu oko 13 sati u ulici Mladena Vodičke u zagrebačkim Srednjacima, nepoznati su počinitelji, verovatno, pirotehničkim sredstvom oštetili haubu njenog automobila koja trenutno izgleda kao da je neko u nju ispalio nekoliko hitaca.

- Kada se to dogodilo bila sam na poslu u frizerskom salonu gde radim, a automobil je bio parkiran malo dalje tako da nisam ništa čula niti videla. No, komšije su mi javile da su čuli nešto, ali niko nije bio siguran šta tačno - priča nam Danijela te misli da je reč o nekoj puno jačoj pirotehnici od običnih petardi.

- Bili smo jako srećni kada smo čuli da će se takva sredstva zabraniti jer imamo četiri kućna ljubimca koji se toga jako boje, no evo, dan nakon zabrane, neko mi upravo pirotehnikom ošteti automobil - kaže Danijela.

Rekla nam je da je policija napravila zapisnik, no sumnja da će se naći počinitelji. Sreća je u tome što je automobil osiguran tako da štetu na automobilu neće morati platiti iz vlastitog džepa.

- To je bilo ko mogao napraviti, ne bih rekla da su ciljano išli oštetiti baš moj auto. Samo je hauba oštećena i njen popravak pokrit će osiguranje, ali auto i dalje odlično vozi te ništa drugo nije oštećeno. Planiramo sutra otići do prodavnice s pirotehnikom kako bi netko onde mogao konstatirati o kojim pirotehničkim sredstvima je reč i eventualno se setiti ako je nekome to prodao, ako je prodao - nada se Danijela da će barem na taj način uspeti doći do počinitelja.

- Definitivno je zaslužio barem neku opomenu jer nije u redu tako uništavati tuđu imovinu - zaključuje.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.