OVO JOŠ NISTE VIDELI! Neverovatan OGLAS ZA POSAO: Daju 11.000 evra za SPAVANJE!
Muškarcima posebno teško, Foto: Profimedia

ISTRAŽIVANJE

OVO JOŠ NISTE VIDELI! Neverovatan OGLAS ZA POSAO: Daju 11.000 evra za SPAVANJE!

Oni kojima je samo novac na umu, često ne ispunjavaju navedene zahteve

Objavljeno:

Nemački avio centar (DLR) u Kolnu traži dvanaest muškaraca i dvanaest žena za istraživanje koje traje 60 dana a u vezi je ležanja. Od tih 60 dana, 30 se odmara u krevetu, a naknada ( ili ako hoćete plata) za sarađivanje na ovom projektu je 11.000 evra!

"Ali to nije nužno laka zarada. Nije to samo ležanje i odmaranje" rekla je Andrea Niče iz DLR-a. Kandidati studije moraju ostati u krevetu 30 dana neprekidno, s glavom koja mora biti u položaju malo niže od nogu, odnosno za 6 stepeni.

" To je muškarcima posebno teško" objašnjava Nitsche. Studija traje ukupno 60 dana, uključujući dve nedelje aklimatizacije i dve nedelje naknadne nege.

Slična istraživanja već su provedena u DLR-u. Koriste se za istraživanje, koje se proivmere mogu preduzeti protiv degenerativnih promena kod astronauta.

Uz strogi odmor u krevetu, treba simulirati efekte bestežinskog stanja u svemiru. Kandidati moraju ispuniti brojne zahteve.

Moraju imati između 24 i 55 godina, indeks telesne mase, odnosno BMI između 19 i 30 i biti visoki između 1,53 m i 1,92 m. Uz to, podnositelji zahteva trebaju biti mentalno i telesno sposobni i zdravi.

Oni kojima je samo novac na umu, često ne ispunjavaju navedene zahteve.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.