BLAM: Još 1 anti-LGBT političar uhvaćen u društvu golog muškarca, NEPOSREDNO POSLE S*KSA? (VIDEO)
Snimak, Foto: printscreen

blamčina

BLAM: Još 1 anti-LGBT političar uhvaćen u društvu golog muškarca, NEPOSREDNO POSLE S*KSA? (VIDEO)

Možda mu je član porodice pomagao spojiti se, možda je imao tehničkih problema, komentirao je predsednik parlamentarnog odbora

Objavljeno:

Tokom konferencijskog video-poziva parlamentarnog odbora za kulturu, litvanski zastupnik Petras Gražulis doživio je neugodnost zbog koje je u rekordnom roku postao viralan vit i meta ismevanja.

Naime, tokom sastanka koji se izravno emitirao na YouTube kanalu litvanskog parlamenta, negde oko 13. minute, Gražulis je uključio svoju kameru, a iza njega jasno se mogao videti - muškarac golog torza!

- Odgovornost svakog člana parlamenta jest osigurati da se niko drugi ne pojavljuje u njihovu kućnom okruženju... Pitanje je zašto su uopće bili polugoli tokom radnog vremena...

Naravno, moglo bi se reći da je to privatni život neke osobe, ali ta ista osoba bila je dio sastanka Seimasa (litvanskog parlamenta), a drugi ljudi, bez sumnje, mogu utjecati na odluke zastupnika i predstavljati opasnost za integritet političara - komentirao je Vytautas Juozapaitis, predsjednik parlamentarnog odbora, dodajući kako on osobno nije primijetio dotičnog golog muškarca.

- Verojatno je to bio član obitelji koji je pomagao Gražulisu spojiti se na videosastanak, možda je imao tehničkih problema - zaključio je Juozapaitis, prenosi portal LRT.lt.

Inače, Petras Gražulis poznat je po svojoj anti-LGBTQ + retorici i prosvedima tokom Gay Pridea u Vilniusu. Iako su ga mediji pokušali dobiti za komentar oko incidenta, on nije bio dostupan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.