MISTERIOZNI OBJEKAT SE POSLE JUTE POJAVIO I U RUMUNIJI! Neki veruju da su ga tu postavili VANZEMALJCI!
Monolit, Foto: Youtube

misterija

MISTERIOZNI OBJEKAT SE POSLE JUTE POJAVIO I U RUMUNIJI! Neki veruju da su ga tu postavili VANZEMALJCI!

Ove neobčne strukture jezivo podsećaju na monolit iz naučno-fantastičnog filma Stenlija Kjubrika "2001:Svemirska odiseja".

Objavljeno:

U Rumuniji je otkriven metalni monolit, koji liči na ranije otkriveni u Juti. Zvaničnici su pokrenuli istragu, kako bi otkrili o čemu sa radi.

Ovaj neobičan objekat pronađen je na brdu, Batca Doamnei na severoistoku Rumunije, a opisan je kao blizanac onom koji je nestao iz Jute. Ovaj objekat je potkrepljen video snimcima i fotografijama očevidaca. Konstrukcija je visoka približno 4 metra, a na njoj se nalaze ugravirani neobični krugovi. Pojavio se u blizini drevne tvrđave, bojnog polja za koje se veruje da su ga uništili Rimljani.

- Nalazi se na privatnom vlasništvu, ali još uvek ne znamo ko je vlasnik monolita. Nalazi se na zaštićenom području arheološkog nalazišta - rekla je Roksana Josanu iz Odeljenja za kulturu.

Ove neobčne strukture jezivo podsećaju na monolit iz naučno-fantastičnog filma Stenlija Kjubrika "2001:Svemirska odiseja", što u nekim budi znatiželju i pomisao da su u to umešani vanzemaljci. Drugi veruju da se radi o složenim eksponatima.

Neki naučnici smatraju da je to delo pokojnog umetnika Džona Mekrakena i kao činjenice koje potkrepljuju tu tvrdnju iznose prethodne izložene modele tog umetnika.

Bilozi su primetili monolit iz Jute iz helikoptera 18. novembra, dok su na tom području brojali ovce sa visokim rogovima. Internet pretraživanjem, neki su došli do podatka da se ovaj monolit pojavio u periodu između avgusta 2015. i oktobra 2016. godine. Taj monolit je iznenada nestao prošlog petka, a lokalna policija ne namerava da istraži ovaj nestanak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.