JEDNOJAJČANE BLIZNAKINJE SE NISU VIDELE 200 DANA: Snimljen je njihov PRVI SUSRET POSLE 7 MESECI, svi PLAČU! (VIDEO)
Blizankine, Foto: Insagra, Instagram

preslatko

JEDNOJAJČANE BLIZNAKINJE SE NISU VIDELE 200 DANA: Snimljen je njihov PRVI SUSRET POSLE 7 MESECI, svi PLAČU! (VIDEO)

Ništa ne može uništiti vezu između njih

Objavljeno: 13:06h

Rođene su nedelji jednojajčani blizanci Cora i Miller bili su razdvojeni tri nedelje nakon rođenja, a njihov susret nakon više od 200 dana pokazao je da ništa nništa ne može uništiti vezu između njih.

Cora i Miller McCoi nisu viđeni više od 200 dana nakon što su se rodili 30. nedelje, zbog zdravstvenih stanja koja su zahtevala lečenje u dve različite bolnice. Ali sve je konačno došlo na svoje kada su se devojke, koje su bile razdvojene tri nedelje nakon rođenja, videle na kardiološkom odeljenju Dečje bolnice u Atlanti.

Na slatkoj fotografiji svog susreta devojke su pokazale da ništa ne može da prekie njihov sestrinski odnos dok su se gledale u oči i držale za ruke.

Cora i Miller znaju nekoliko stvari o snazi. Zbog boravka na različitim odeljenjima, sestre nisu viđene duže od 200 dana. Kada su se konačno pridružili i odmah instinktivno uhvatili za ručke, niko nije mogao da zadrži suze - napisali su zaposleni u bolnici u Atlanti pored objavljene fotografije.

Bila je i majka devojčice, Lindsei McCoi.

„Srce mi je eksplodiralo od sreće“, opisala je kako se osećala u to vreme. Blizancima je dijagnostikovan oblik sindroma transfuzije blizanaca i selektivno ograničenje intrauterinog rasta, što je uticalo na njihov rast u materici. Cora je rođena sa 1615 grama, a Miller sa samo 500 grama.

Miller se još uvek oporavlja od operacije u bolnici, a porodica se nada da će uskoro svi biti zajedno kod kuće, piše People.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.