SAMO NA BALKANU: Ženinom ljubavniku poslao SMS poruku, pa ga sačekao sa pištoljem i naredio mu DA SE SKINE GO!
Mobilni Telefon, Foto: Profimedia

obračun

SAMO NA BALKANU: Ženinom ljubavniku poslao SMS poruku, pa ga sačekao sa pištoljem i naredio mu DA SE SKINE GO!

a. A nju je maestralno odradio sredovečni suprug, nekad rukometaš kao i većina njegove generacije na ovom prostorima, danas mirni porodični čovek

Objavljeno:

Prave filmske scene odvijale su se prošlog vikenda u dolini Neretve. Iako je dosta elemenata podsećalo na zaplet iz nekog od filmskih uradaka Quentina Tarantina, okončano je puno miroljubivije, bez žrtava i krvi do kolena. Jer razvoj događaja nije slutio na srećni završetak.

Još jedna osunčana subota u gradiću išla je svojim tokom poput Neretve u čijim se vodama zrcalila lokalna prometnica pa kuća, mesto radnje naše priče. Drugi glavni junak pojavi će se na sceni nešto kasnije, priprema terena je bila ključna. A nju je maestralno odradio sredovečni suprug, nekad rukometaš kao i većina njegove generacije na ovom prostorima, danas mirni porodični čovek.

No, korona već neko vreme traje, dosada i manjak društvenih aktivnosti traju, a kako su nam kazali neki od naših sagovornika dobro upoznatih sa situacijom, “besposlen mozak je đavolje igralište”. Tako je muž, recimo da ima 50 godina, već neko vreme sumnjao u vernost nekoliko godina mlađe supruge.

SMS je poslao sa ženinog mobitela

Čini se i da je otprilike imao neku viziju ko bi mogao biti potencijalni ljubavnik supruge – no, hteo je biti siguran pa je napravio “inspekciju” ženinog mobitela iskoristivši, kako se to fino kaže, njenu nepažnju. Poslao je SMS liku na kojeg je imao pik, inače vlasniku kafića iz jednog od obližnjih mesta, a u poruci (sa supruginog broja dakle) mu je obećao nezaboravn veče puno vrućeg seksa!

Sve je postalo jasno nedugo potom, za dobar provod očigledno super-zainteresirani vlasnik lokala koju godinu stariji od “suparnika”, dojurio je do kuće svoje “stare” ljubavi. Navodno su bili u vezi prije 20-ak godina, što je i bio okidač sumnje u vernost.

Na njegov šok, dočekao ga je 50-godišnjak, naoružan pištoljem! Iako je sve bilo jasno vlasniku kafića, 50-godišnjak je, držeći ga na nišanu, zanimalo ga je sve što ga je morilo: “Što je jeba..!? Mislio si jeb.. moju ženu!? Sad ćeš se skinut, a onda nazovi svoju ženu i reci joj gde si i zašto si tu!” - deo je tirade upućene prema nesuđenom ljubavniku, kojeg je potom “domaćin” naterao da popije prozirnu tekućinu.

Uverio ga je da je u pitanju cidokor! Da li od bezbojne tekućine ili od straha, pajdo se onesvestio. “Spasili” su ga radnici Hitne službe pristigli na intervenciju jer ga je tako bez svesti 50-godišnjak izbacio na ulicu. Kako se ustanovilo, ipak nije bio u pitanju otrov.

Muž dobio zabranu prilaska ljubavniku

Mužu je zabranjeno da prilazi svojoj ljubavnici Dok je dolazio sebi, (pre) sumnjičavi muž je izbušio gume automobila, verovatno da bi pojačao celu poruku. Kako će se situacija razviti u poslednjih nedelju dana, kako su supruge izdržale novu situaciju, ostaje da se vidi. Taj policijski deo je delimično završen: 50-godišnjak je prijavljen i pušten iz predostrožnosti - ne sme da priđe žrtvi, odnosno vlasniku kafića i glavnom „osumnjičenom“ za ulogu ljubavnika. Iz dubrovačke policije zvanično smo dobili odgovor „da je u celom slučaju u toku krivična istraga“.

Na pitanje zašto PU dubrovačko-neretvanska nije obavijestila javnost o ovom prilično bizarnom događaju, dobili smo više nego zanimljiv odgovor. Naime, u policijskom sedištu u Dubrovniku nisu se vodili činjenicom da je takva priča miljama daleko od svakodnevnog života, nisu smatrali da javnost treba informisati o povlačenju oružja, krivičnim delima protivpravnog lišavanja slobode, pretnjama, oštećivanju tuđe imovine. Mogu da stavim prijavu. Ne, ključna činjenica je bila da su to bile „porodične stvari“ za koje su ocenili da „ne postoji opravdan interes medija“. Dakle, šta su ove „porodične“ stvari mogle završiti tragedijom, naše sagovornike iz policije nije mnogo zanimalo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.