SVEKRVA SVAKOG DANA POKUŠAVA DA MI UNIŠTI BRAK I RAZVEDE ME OD MUŽA: Ispovest žene na TikToku postala je HIT!
Šelbi i njen suprug Šon, Foto: Tiktok printscreen

svekrva iz pakla

SVEKRVA SVAKOG DANA POKUŠAVA DA MI UNIŠTI BRAK I RAZVEDE ME OD MUŽA: Ispovest žene na TikToku postala je HIT!

Pre njihovog venčanja nije bilo većih trzavica, kaže Šelbi...

Objavljeno:

Video snimcima na Tik Tok u kojima ponekad sudeluje i njen suprug Šon, Šelbi Lin opisuje kako joj svekrva od dana venčanja pomalo zagorčava život i želi ih rastaviti.

Šelbi Lin, koja na TikToku objavljuje pod korisničkim imenom 'iamalilstitious', na svom profilu objavila je sve detalje iz odnosa njenog supruga Šona i njegove mame, svekrve za koju tvrdi da je učinila sve što može da ju istisne iz sinovog života. Dosad je snimila na desetak videozapisa u kojima navodi loše ponašanje svoje svekrve.

Pre njihovog venčanja nije bilo većih trzavica, kaže Šelbi. Imala je funkcionalan odnos sa Šonovom porodicom, no stvari su se potpuno promenile kad su razmenili zavete na venčanju.

- Moja svekrva je rekla je da sam je na venčanju tretirala kao smeće. Videla sam je u hotelu, no kasnili smo na fotografiranje, pa sam joj se samo nasmešila, nismo razgovarale. No, postoje fotografije s venčanja na kojima se kasnije grlimo - pojašnjava Šelbi kada su krenuli problemi.

- Pitala sam je kakva su bila njena očekivanja pre venčanja, a ona je rekla da je to moj i suprugov dan. Ali nakon venčanja, postala je neizdrživa i tako je veza među nama počela propadati - priča snajka. Očito je, dodaje, očekivala da se prema njoj ponašaju kao prema članici kraljevske porodice, iako je to bio njihov dan. Štaviše, mama je tražila od fotografa fotografije s njihovog venčanja, ali samo one na kojima nema Šelbi.

foto: TikTok

Dodaje kako je njen suprug Šon u potpunosti stao na njenu stranu, pa čak i sudeluje u video zapisima kojima njegovoj porodici i svima koje to zanima žele pokazati koliko im je dobro zajedno.

U jednom video-prilogu Šelbi je pokazala tekst na ekranu, za koji tvrdi da je mamin e-mail sa 1540 reči pod naslovom 'pritužbe', u kojem navodi Šelbina 'nedela'.

- U tom pismu piše: 'Vi ste za nas mrtvi, ne želimo više kontaktirati', no otad me kontaktirala više puta - priča Šelbi. Nekoliko meseci nakon toga ona je snimila video o lošim potezima svekrve.

- Njihov odgovor na to bio je da svekrva, svekar i snaje odu do mesta na Univerzitetu na kojem pripremam doktorat i tamo kažu da nisam dobra studentkinja, te da ih maltretiram putem Interneta, tačnije TikToka, što je bila kap koja je prelila čašu - kaže Šelbi. Srećom, univerzitet je stalo na njenu stranu i nije poduzelo nikakve mere protiv nje, dodaje.

- Ulaskom u Šonov život ja sam potpuno promenila njenu sposobnost upravljanja i manipulacije njegovim životom, pa valjda misli da sam joj ga ukrala - kaže Šelbi, te dodaje kako ju suprug u potpunosti podržava u objavama na Tik Toku.

@iamalilstitious

Reply to @sailormoon0127 be nice to @thebollmanbunch make fun of my dancing instead ?##toxicinlaws ##grandparents ##momsoftiktok ##baby ##toxicfamily

♬ BOO By Championxiii among us UNRELEASED - Theyluv____

Dodaje kako njegova porodica mora prihvatiti da mu je ona supruga i porodica koju je izabrao, za razliku od njih koje nije mogao birati.

- Ne pokušavam zamijeniti njegovu mamu, ja sam mu supruga - poručuje te dodaje kako sada ne kontaktiraju s muževom porodicom, no ako on odluči obnoviti kontakte, ona će ga u tome podržati, iako sama više nikad, verovatno, neće poželeti biti u vezi s njima, donosi The Sun.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.