DEČKO JOJ JE POSALO SELFI I ODMAH JE ZNALA DA JE VARA: Napravio je jednu grešku i to ga je KOŠTALO VEZE! (FOTO)
Selfi koji joj je promenio život, Foto: Printscreen/TikTok

NIJE RAZMIŠLJAO NA VREME

DEČKO JOJ JE POSALO SELFI I ODMAH JE ZNALA DA JE VARA: Napravio je jednu grešku i to ga je KOŠTALO VEZE! (FOTO)

U odrazu na staklu naočara vidi se njegova ruka za volanom

Objavljeno:

Amerikanka Sidni Kinš (24) saznala je da je dečko vara na neobičan način - zahvaljujući selfi fotografiji koju joj je poslao iz kola. Iskustvo je podelila na Tik toku, a video je za tri dana pregledan 1,8 miliona puta.

- Dečko s kojim sam četiri godine bila u vezi poslao mi je fotografiju na Snepčetu i tako sam otkrila da me vara - stoji u opisu videa, na kome se vidi polovina lica njenog dečka na spornoj fotografiji, dok drugu pokriva Sidnino telo. U odrazu na staklu naočara vidi se njegova ruka za volanom.

foto: Printscreen/TikTok

U nastavku snimka Sidni se pomerila na drugu stranu, a na drugom staklu se jasno vide podignute ženske noge kako vire kroz prozor.

- Pozvala sam ga i pitala da li je svestan da mi je poslao sliku neke "k...e", ali nije imao pojma. Onda sam mu poslala sliku, a on je rekao da sam luda, da je to devojka našeg druga i da ima pravo da ima drugarice - napisala je Sidni, koja je kasnije saznala da je u poslednjih mesec dana izlazio s najmanje još pet devojaka.

foto: Printscreen/TikTok

Snimak je prikupio stotine hiljada "lajkova", a Sidni je dobila mnoštvo ohrabrujućih komentara.

- Momci uvek misle da mogu da nas prevare na brzinu - napisala je jedna devojka, a druga je opisala da je uhvatila bivšeg u prevari zahvaljujući odrazu u prozorskom staklu.

foto: Printscreen/TikTok

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.