PLATIO JE DA UĐE U KAVEZ S CRNIM PANTEROM I TO GA UMALO KOŠTALO ŽIVOTA: Odrao mu je kožu s glave u uho! VISILA JE!
Vlasnik utočišta za divlje životinje sa panterom, Foto: Printscreen/Youtube

Užas

PLATIO JE DA UĐE U KAVEZ S CRNIM PANTEROM I TO GA UMALO KOŠTALO ŽIVOTA: Odrao mu je kožu s glave u uho! VISILA JE!

Povređenom čoveku je potrebno nekoliko operacija nakon što ga je crni panter napao

Objavljeno:

Jedan čovek sa Floride je umalo nastradao od strane crnog pantera (leoparda sa prejakim crnim pigmentom) i zadobio teške povrede tokom kada je platio 150 dolara da uđe u kavez s njim kako bi ostvario s njim "ful kontakt" u ograđenom dvorištu u blizini Fort Loderdejla na Floridi

Povrede Dvajta Tarnera bile su toliko teške da mu je skalp "visio s glave, a desno uvo pocepano na pola", rekli su njegovi advokati. Fotografije možete pogledati OVDE.

Leopard je bio u vlasništvu meštanina Floride Majkla Pođija koji, prema njegovim stranicama na društvenim mrežama, u svom dvorištu vodi utočište za retke i ugrožene životinje.

Pođi je priznao da je ilegalno naplaćivao ljudima kontakt iskustva sa leopardom. Takođe je optužen za omogućavanje punog kontakta sa opasnom životinjom.

Povređenom čoveku je potrebno nekoliko operacija nakon što ga je crni panter napao.

Slike do kojih je došla lokalna novinska stanica "Local 10 News" prikazuju Dvajta Tarnera sa previjenom glavom i uhom nakon napada, za koji zvaničnici Floridske komisije za zaštitu ribe i divljih životinja kažu da se dogodio 31. avgusta.

Tarner je platio 150 dolara za igranje, slikanje i trljanje stomaka crnog pantera - koji je pripadao lokalnom stanovniku. Na njegovoj Fejsbuk stranici i Jutjub kanalu stoji da vodi utočište za retke i ugrožene životinje.

Po ulasku u kavez iza Pođijeve kuće, Tarnera je napala velika mačka, nanevši mu jezive povrede.

Prema izveštaju veštaka objavljenom u četvrtak, Tarnerovo skalp je "visio o njegovoj glavi, a desno uvo mu je pocepano na pola", objavio je "Local 10".

Pedesetogodišnjak je morao da provede nedelju dana na hitnoj zbog povreda koje je pretrpeo, rekli su njegovi advokati.

Pođi je od tada priznao policiji da je ilegalno naplaćivao ljudima kontakt iskustva sa leopardom, saopštile su vlasti. Optužen je za omogućavanje punog kontakta sa izuzetno opasnom životinjom.

Fondacija za prava životinja na Floridi kritikovala je Pođija zbog toga što je leoparda držao u zatočeništvu u svom domu.

Koordinator kampanje Nik Etvud rekao je za "LADBible":

- Previše je uobičajeno da mali zoološki vrtovi i kvazi-utočišta na Floridi prodaju fotografije, sesije igara ili druge 'interakcije' s egzotičnim životinjama. I ljudi i životinje u opasnost kada javnost dolazi u direktan kontakt sa divljim životinjama u zatočeništvu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.