MANEKENKA JE 4 PUTA UVEĆALA GRUDI, A SAD ŽELI DA IH SMANJI: Gledaju me kao da sam BOMBONA, bol je NEIZDRŽIV (FOTO)
Strani mediji ranije su pisali kako je izlazila s fudbalerom, Foto: Printscreen

BIZARNO

MANEKENKA JE 4 PUTA UVEĆALA GRUDI, A SAD ŽELI DA IH SMANJI: Gledaju me kao da sam BOMBONA, bol je NEIZDRŽIV (FOTO)

Sada želi da smanji grudi

Objavljeno:

Nemačka manekenka i influenserka Ivon Bar potrošila je oko silan novac na estetske operacije, a sada je otkrila kako želi da smanji grudi koje je uvećala četiri puta. Strani mediji pišu kako je osim uvećanja grudi, Ivon bila i na liposukciji, podvrgnula se zahvatu brazilskog podizanja stražnjice, a nije joj stran ni botoks.

Sada želi da smanji grudi jer se muškarci plaše da izlaze s njom. Strani mediji ranije su pisali kako je izlazila s fudbalerom koji nije hteo javno priznati njihovu vezu zbog njenih 'lažnih grudi'.

? ❤️ More of this & unblurred Version on my Onlyfans

A post shared by ?????? ??? (@yvonne_bar_) on

- Razmišljam o smanjenju grudi u nekom trenu u budućnosti jer me uvek osuđuju zbog njih i gledaju na pogrešan način. Gledaju me i ponašaju se prema meni kao da sam bombona, a ne nešto ozbiljno i osećam se kao da plašim dobre muškarce - rekla je manekenka.

Osim što nailazi na pogrešna mišljenja oko svojih grudi, Ivon zbog njih često pati od bolova u leđima. Kaže kako se nada da će jednoga dana zasnovati porodicu i smatra kako je smanjenje grudi dobar korak na tom putu. No to nije sve o čemu razmišlja. Želi još i popraviti nos jer ima problema s disanjem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.