ISPLIVALI TAJNI SNIMCI MELANIJE TRAMP, TO NIJE SMELO DA SE DESI! Procurelo čak 6 TELEFONSKIH razgovora iz Bele kuće
Foto: EPA/CHRIS KLEPONIS

kompromitovana

ISPLIVALI TAJNI SNIMCI MELANIJE TRAMP, TO NIJE SMELO DA SE DESI! Procurelo čak 6 TELEFONSKIH razgovora iz Bele kuće

Prva dama kompromitovana ovim

Objavljeno:

Među snimcima koje je objavila njena bivša prijateljica i pomoćnica Stephanie Winston Wolkoff je i ona na kojoj se može čuti reakcija Melanije Trump na odluku Anne Wintour da će se na naslovnici rujanskog izdanja 2018. godine naći Beyonce Knowles.

Melania nije skrivala iznenađenje takvom odlukom, naročito jer se pevačici prepustila potpuna kreativna kontrola nad snimanjem.

Poslednje izdanje je najvažnije izdanje Voguea svake godine te se pomno bira ko će biti na naslovnici, a Melania je očito mislila da ima šanse kao prva dama Amerike.

"Anna je dala oktobarsku naslovnicu, celu, celu, sve, Beyonce. Zaposliće crnog fotografa i to će biti prvi crni fotograf ikad koji snima naslovnicu Voguea", rekla je iznenađena Melania prijateljici.

Snimku tog razgovora sad je objavio BBC News.

Iako je Trump već četiri godine u uredu, Melania nije bila na naslovnici. S druge strane, Michele Obama na njoj je bila čak tri puta.

"Što? To je ludo", komentirala je Wolkoff, na što je Melania odgovorila: "Tako sam čula."

Wolkoff je snimila šest telefonskih razgovora s Melanijom između u 2018. i to nakon što su je oterali iz Bele kuće jer je navodno potrošila previše za inauguraciju. U međuvremenu je napisala knjigu Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady.

Melanijina glasnogovornica osudila je postupke bivše prijateljice prve dame.

"Njena narcisoidnost nema granica, ta žena je prevara. Snimci su izvađeni iz konteksta i tako prezentirane. Sram je može biti zbog ovog napada na prvu damu i sram može biti NBC jer to prenose", rekla je Stephanie Grisham.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.