UKRAJINKA SA OGROMNIM POGLEDIMA NA ŽIVOT ZABLESAVILA INTERNET! Ovo nije za svačije srce! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

ukrajinka na odmoru

UKRAJINKA SA OGROMNIM POGLEDIMA NA ŽIVOT ZABLESAVILA INTERNET! Ovo nije za svačije srce! (FOTO)

Inače, ova Ukrajinka bavi se i fotografijom, a pokrenula je i svoj YouTube kanal.

Objavljeno:

Nedavno je godišnji odmor provodila u Dubrovniku, a ukrajinski model i Instagram senzacija Louisa Khovanski trenutno boravi u Istri, tačnije u Rovinju, gde je za svojih 1,1 milion vernih pratilaca snimila niz novih provokativnih fotografija.

Bujna Louisa pozirala je na krovu kuće samo u crvenom donjem vešu i sa maramom na glavi zbog čega su je fanovi od milja prozvali "modernom Crvenkapicom".

- Još nisam uspela da pronađem to mesto na kojem bih se osećala potpuno srećno, koje bih mogla zvati svojim domom i gde bih poželela provesti ostatak svog života. Zato putujem, upoznajem prekrasne gradove, zadivljujuće krajolike... Jeste li vi već pronašli baš to mesto na kojem se vaša duša oseća najsrećnijom - pitala je 27-godišnja influenserka fanove na Instagramu.

Inače, ova Ukrajinka bavi se i fotografijom, a pokrenula je i svoj YouTube kanal.

Iako je povećala grudi, društvene mreže koristi kako bi promovisala pozitivan stav prema ženskom telu i slavila žensku lepotu u svim njenim oblicima i veličinama.

- Kroz svoj rad ljudima pokušavam da objasnim razliku između vulgarnosti i umetnosti, ta dva pojma nikako se ne mogu i ne smeju trpati u isti koš. Neprestano se borim protiv stigmi i predrasuda, trudim se biti na strani žena koje se možda ne uklapaju u nametnute standarde lepote - izjavila je nedavno atraktivna Ukrajinka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.