ZASTRAŠUJUĆU SCENU JE ZABELEŽILA KAMERA: Od ovog horora NEĆETE MOĆI DA SPAVATE! (VIDEO)
Zmija u krevetu, Foto: live leak

jeziva scena

ZASTRAŠUJUĆU SCENU JE ZABELEŽILA KAMERA: Od ovog horora NEĆETE MOĆI DA SPAVATE! (VIDEO)

Ovo je zastrašujući trenutak kada je smrtonosna zmija pobegla iz svog kaveza i skliznula u krevet uspavanog bolničara

Objavljeno:

Zmija je uhvaćena u obližnjoj kući pre nego što je odvedena u spasilački centar na Tajlandu 17. oktobra. Policajci su zmiju držali preko noći u kavezu i planirali su da je puste nekoliko kilometara dalje sledećeg jutra.

Međutim, gmizavac se oslobodio i kliznuo preko popločanog poda pre nego što se preselio na dušek jednog od osoblja. Skliznuo je ispod posteljine pre nego što je spasilac osetio kako ga golica po zadnjem delu, probudio se i skočio sa strunjače.

Njegov kolega koji je spavao na drugoj strani čuo ga je kako viče i pojurio je da pomogne. Uključili su svetlo i pomoću štapa za hvatanje ponovo uhvatili zmiju pre nego što su je stavili u sigurniju torbu.

Zmija koja je puštena odmah u šumu kasnije tog jutra nikome nije naškodila pre nego što je ponovo imala priliku da pobegne. Govoreći nakon toga, jedan od spasilaca rekao je da je zmija uveče uhvaćena iz kuće jednog stanovnika, pa su je ostavili da preko noći ostane u centru dok nije pobegla.

Rekao je: "Mogli bismo biti ugrizeni da se moj kolega nije probudio.

Možda je pokušavao da pronađe ko ga je ranije uhvatio." Krajičasti krait je otrovan i može ljudi. Međutim, ugrizi su retki jer su stidljivi i izbegavaju ljudsku interakciju. Zmije se obično nalaze u Indiji i jugoistočnoj Aziji. Oni su aktivniji noću, ali nisu agresivni čak ni kada su isprovocirani.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.