ČOVEK JE SPASIO HOBOTNICU KOJA SE NASUKALA: Njenu reakciju nakon toga NEĆE NIKADA ZABORAVITI (VIDEO)
Spasio hobotnicu, Foto: Printscreen/Youtube

PREDIVNO

ČOVEK JE SPASIO HOBOTNICU KOJA SE NASUKALA: Njenu reakciju nakon toga NEĆE NIKADA ZABORAVITI (VIDEO)

U nekoliko sekundi hobotnica je počela disati i vijugati

Objavljeno:

Okean je pun svakojakih bića i zanimljivih susreta, a ništa ne oslikava tu misteriju kao nedavno iskustvo koje je jedan muškarac imao s nasukanom hobotnicom!

Umesto da ostavi hobotnicu da se uguši u pesku, ovaj ju je dragi čovjek pokupio, odveo do okeana i vratio u vodu. No ono što se dogodilo nakon toga postalo je viralno na internetu…

Sve je počelo kada se ovo osmokrako biće našlo u plitkoj vodi na plaži, verovatno ju je talas ostavio nakon plime. Hobotnica je zapela u pesku dok ju nije pretio čovek i odlučio joj pomoći.

Primetio je da se hobotnica pokušava održati na životu, uzeo je plastičnu čašu, napunio ju s vodom, pokupio hobotnicu. Tada je otišao do dubljeg dela okeana i polako ju otpustio.

Muškarac je strpljivo stajao i gledao hobotnicu kako se vraća u prirodni okoliš, zahvalna za spas. U nekoliko sekundi hobotnica je počela disati i vijugati.

No onda je učinila nešto šokantno.

Malo je stvorenje raširilo svoja ticala i odjurilo natrag u plitku vodu, do čizme muškarca. Tada je stavilo dva pipka na njegovu čizmu, kao da govori „Hvala što si mi spasio život.“

Hobotnica je tamo stajala nekoliko sekundi i držala pipke na njegovoj nozi, a zatim se odgurnula preko peska. Umesto da ode u dubok okean, skoro je sat stajala u plitkoj vodi.

Pogledajte kako je ovo neverovatno biće spašeno i kako izražava zahvalnost čoveku. Stvarno je neverovatno!

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.