78 DANA JE BILA U KOMI! KAD SE PROBUDILA SAZNALA JE STRAŠNU VEST: Majka i suprug započeli su aferu, a onda... BLJAK
Kamila Vanesa Kordeiro de Melo, Foto: Printscreen

neverovatno

78 DANA JE BILA U KOMI! KAD SE PROBUDILA SAZNALA JE STRAŠNU VEST: Majka i suprug započeli su aferu, a onda... BLJAK

- Vesti mi je saopštio otac kada sam se probudila, i od tada tu ženu više ne mogu da nazovem majkom - rekla je Kamila.

Objavljeno:

Žena iz Brazila pre tri godine je, nakon operacije zbog moždanog udara, provela 78 dana u komi, a kada se probudila, osim dobrih vesti vezanih za zdravlje, dočekala ju je i jedna manje prijatna novost.

Kamila Vanesa Kordeiro de Melo sa svojih 25 godina upoznala je muškarca svojih snova. Bio je deset godina stariji od nje, ali zaljubili su se bez obzira na razliku u godinama. Ljubav su krunisali brakom 2013. godine, a godinu dana nakon toga dobili su sina, piše "San".

Međutim, njena bajka završila se 2017. godine, kada je morala na operaciju nakon moždanog udara. Provela je 78 dana u komi, a kada se probudila, saznala je da su njena majka i njen suprug započeli emotivnu vezu, a kasnije su se i venčali.

Permita-se Recomece Evolua Ame-se❤

A post shared by Kamylla Melo (@kamyllaa.melo) on

- Moja majka je odlazila u moju kuću kako bi pomagala mom suprugu i sinu dok sam ja bila u bolnici. Za četiri meseca, koliko sam se borila za život, suprug me je posetio dva puta, a majka nijednom. Vesti mi je saopštio otac kada sam se probudila, i od tada tu ženu više ne mogu da nazovem majkom - rekla je Kamila.

Doživela je najveću izdaju, razočaranje i bol u svom životu, koju opisuje kao zabadanje noža u srce. Nije mogla da veruje da su se njih dvoje venčali i da javno veličaju svoju ljubav.

Kamilin sin viđa oca nekoliko puta nedeljno, a ona smatra da nije zdravo da 6-godišnjak bude izložen tako toksičnoj situaciji. Tugu je ostavila iza sebe, a poslednjih 10 meseci ima novog partnera i pokušava da se fokusira na svog sina, oca i novu emotivnu vezu.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.