DA LI BISTE IMALI HRABROSTI DA SE PROVOZATE NA OVOME? Ovo su detalji u vezi sa ovom atrakcijom (VIDEO)
Dve statue predstavljaju dvoje ljubavnika iz kineske mitske ljubavne priče, Foto: Printscreen

Hrabro

DA LI BISTE IMALI HRABROSTI DA SE PROVOZATE NA OVOME? Ovo su detalji u vezi sa ovom atrakcijom (VIDEO)

Dve statue predstavljaju dvoje ljubavnika iz kineske mitske ljubavne priče i veliko finale je kada par dostigne njihovo najviše uzdizanje, a u tom trenutku se dve statue 'ljube'

Objavljeno:

Nema sigurnosnih mera. Nema pojasa. Nema sedišta! Nova kineska ekstremna vožnja, najviši karusel i četvorostruki okretni osmatrački špil na svetu, privlači svačiju pažnju. Nazvan je "Leteći poljubac".

Da li bi ti to uradio?

"Leteći poljubac" je ekstremna tematska atrakcija u parku, koju slični nikada ranije nisu videli. 'Leteći poljubac' su dve ogromne statue, sa pogledom na liticu od 3.000 metara – jednu od muškaraca, a drugu na ženu. Vožnja počinje tako što se muškarac i žena saginju na zemlju da pokupe putnike sa krovne platforme. Kada se ukrcate, ogromne statue, držeći vas na palubama za osmatranje jednom rukom, donose vas u nebo za spektakularan pogled koji je nezaboravan.

Nema sedišta, pojaseva ili sigurnosnih pojaseva za celu vožnju. Zbog bezbednosti, postoji samo kapija visoka za otpad. Slobodni ste da se krećete po palubi za osmatranje tokom trajanja vožnje dok se karusel okreće i uzdiže – pružajući vam spektakularan pogled na okolne planine i doline ispod.

Dve statue predstavljaju dvoje ljubavnika iz kineske mitske ljubavne priče i veliko finale je kada par dostigne njihovo najviše uzdizanje, a u tom trenutku se dve statue 'ljube'.

Još uvek nema mnogo informacija na engleskom jeziku o ovoj novoj vožnji, ali zvuči kao da će možda BTJ morati da doda novu 'stop' godišnjoj molitvenoj šetnji kada se Kina ponovo otvori za putovanja posle koronavirusa. Svi su dobrodošli da nam se pridruže.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.