MARIJA POKRALA KOMŠIJE: Slagala da joj zbog zloćudnog TUMORA TREBA NOVAC, a pronašli je kako LEŠKARI NA PLAŽI
Lagala da joj zbog tumora treba novac, Foto: Profimedia

SRAMOTA

MARIJA POKRALA KOMŠIJE: Slagala da joj zbog zloćudnog TUMORA TREBA NOVAC, a pronašli je kako LEŠKARI NA PLAŽI

Bila je oprezna pa svoje slike nije kačila na Fejsbuk i Instagram, ali njene drugarice nisu pazile

Objavljeno:

Marija je imala savršen plan. Sve je razradila do najsitnijih detalja kako bi se dokopala sume koja joj treba, ali “pala” je u trenutku kada je mislila da je sve već gotovo.

Ukrajinka Marija Rebrova (26) teško je podnela početak epidemije koronavirusa u Evropi. Ni u Ukrajini nije bilo naivno, ali nju je brinulo što je katastrofa u Španiji i Italiji, zemljama u kojima svakog jula letuje s drugaricama.

Zbog toga je smislila da ove godine to bude hrvatsko primorje, a odluka je pala da u julu odu do Umaga. Ali izgubila je posao konobarice, pa nije imala izbor prihoda. A onda je rešila da namagarči komšiluk s kojim je oduvek bila u dobrim odnosima.

Znajući da joj starije komšinice veruju pošto im je masu puta kupovala namirnice, zalivala cveće i čuvala pse, rekla im je u aprilu da joj je otkriven zloćudni tumor i da hitno mora na operaciju u Nemačku.

Marija je tražila od 8 domaćinstava u kraju ukupno 7.000 evra i što je najinteresantnije, sumu je i prikupila za manje od mesec dana. Potom se privremeno preselila kod drugarice dok je verzija za komšije bila da je u Nemačkoj na lečenju.

Na kraju je u julu zaista i otišla u Umag a onda je raskrinkana i to zahvaljujući društvenim mrežama! Bila je oprezna pa svoje slike nije kačila na Fejsbuk i Instagram, ali njene drugarice nisu pazile, te su je heštagovale ili je navodile po imenu i prezimenu dok su se sunčale i kupale na plaži.

I tu bi se možda provukla, pošto bi nekako ubedile unuke gospođa komšinica da su pogrešili gledajući je po mrežama, da jedan od komšija takođe nije otišao u Umag!

On je Mariju tajno slikao dok se šetala uveče gradićem kako bi to upotrebio kao dokaz. Kada se vratila “iz Nemačke”, sačekala ju je tužba ujedinjenog komšiluka, prenosi aif.ru.

Devojka je morala da pred sudijom prizna prevaru te je kažnjena sa većom sumom koju je “pozajmila”. Zadovoljne komšije kratko su slučaj prokomentarisale rečima da se sve što se loše radi, jako brzo kao bumerang nekom vrati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.