OVO JE DOKAZ DA VANZEMALJCI POSTOJE? Fotografija se brzinom MUNJE širi po društvenim mrežama! (FOTO)
Teorija zavere, Foto: Printscreen

DA LI JE MOGUĆE?

OVO JE DOKAZ DA VANZEMALJCI POSTOJE? Fotografija se brzinom MUNJE širi po društvenim mrežama! (FOTO)

S obzirom na to da je snimak snimljen pametnim telefonom, kvalitet je loš i ne može se sa sigurnošću utvrditi o čemu se radi

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavio se snimak nastao na nepoznatoj lokaciji u SAD-u koja prikazuje veliki narandžasti objekat u obliku diska privezan za stražnji deo kamiona. Jedan od teoretičara zavera koji se bavi pitanjem vanzemaljaca tvrdi da se radi o utovaru neidentifikovanog letećeg objekta (NLO) koji dolazi od vanzemaljaca. S obzirom na to da je snimak snimljen pametnim telefonom, kvalitet je loš i ne može se sa sigurnošću utvrditi o čemu se radi, ali najverovatnije se radi o srušenom šatoru ili tendi, piše Express.

No "lovac na vanzemaljce" Scot Varing veruje da zna o čemu se zapravo radi.

- Evo zanimljivog snimka prikolice i kamiona koji imaju malih problema s NLO-om koji je iskliznuo iz ravnoteže - napisao je Varing dodajući da se sigurno radi o predmetu vanzemaljaca koji su oni dali američkoj vojsci te da ga sada prevoze na sigurno mesto kako bi ga testirali. Bez ikakvih dokaza, navodi da će letelica biti sigurno odvedena u područje 51, legendarnu američku vojnu bazu za koju mnogi teoretičari zavera misle da skriva dokaze o postojanju vanzemaljaca i njihovoj tehnologiji pa čak i da se tamo nalaze sami vanzemaljci.

- Bilo da je reč o razmeni ili se NLO slučajno srušio, sigurno će sada biti premešten u vojnu bazu, najverovatnije u područje 51 - tvrdi Warning.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.