DIZNIJEVA ZVEZDA ZARADILA MILION DOLARA ZA 1 DAN PRODAJUĆI GOLE FOTKE: Zvezde filmova za ODRASLE su BESNE na NJU!
Na tviteru neki su se požalili kako na ekskluzivnoj fotografiji nije bila gola, što je podosta neobično kad je reč o toj stranici, Foto: Printscreen

problematično

DIZNIJEVA ZVEZDA ZARADILA MILION DOLARA ZA 1 DAN PRODAJUĆI GOLE FOTKE: Zvezde filmova za ODRASLE su BESNE na NJU!

Brojne korisnice platforme, uključujući seksualne radnice, požalile su se na tu odluku na tviteru i okrivile Belu Torn. Iz Onlifensa za Insajder tvrde kako nema dodirnih tački između ta dva slučaja

Objavljeno: 16:53h

NAKON što je na platformi OnlyFans Bela Torn zaradila rekordnih milion dolara u jednom danu, stranica sa sadržajem za odrasle postavila je ograničenje na maksimalne donacije, ali i na maksimalnu pretplatu.

Platforma koja je spasila brojne seksualne radnice i striptizete koje nisu u mogućnosti da obavljaju posao tokom pandemije ove je godine stekla kultni status i privukla brojne slavne osobe.

Prošlog meseca OnlyFans je potvrdio da se 19. avgusta 22-godišnja bivša diznijeva zvezda priključila stranici i da je zaradila 2 miliona dolara za mesec dana, od čega je pola tog iznosa dobila u samo jednom danu.

Pre nekoliko dana korisnici platforme obavešteni su kako fanovi više ne mogu ostavljati neograničene donacije, već je najveća moguća 100 dolara. Stranica je objavila i koliko korisnici platforme sad smeju da naplaćuju za ekskluzivni sadržaj, a reč je o cifri od 50 dolara (donedavno nije bilo ograničenja).

Brojne korisnice platforme, uključujući seksualne radnice, požalile su se na tu odluku na tviteru i okrivile Belu Torn. Iz Onlifensa za Insajder tvrde kako nema dodirnih tački između ta dva slučaja.

Kad se Bela Torn priključila platformi, ekskluzivne fotografije prodavala je po 200 dolara. Oko 50 hiljada korisnika pretplatilo se za 16,99 dolara na njenu OnlyFans stranicu, a mnogi su platili i pristup ekskluzivnim fotografijama.

Na tviteru neki su se požalili kako na ekskluzivnoj fotografiji nije bila gola, što je podosta neobično kad je reč o toj stranici. Bivša glumica kasnije je objasnila kako neće biti golotinje na njenoj stranici.

Which one?

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Onlyfans stvorio je ime na leđima seksualnih radnika, ipak oni tvrde da će nova ograničenja jako naštetiti zajednici.

26-godišnja kreatorka na stranici iza nadimka Bella kaže kako od OnlyFans-a zarađuje oko 7000 dolara mesečno, i ističe da je jako zabrinuta zbog ograničenja, između ostalog i jer se boji kako je to samo početak nastojanja platforme da makne seksualne radnice s nje.

"Bela Torn već je imala gomilu novca i nije napravila nikakvo istraživanje o tome kako će njeni postupci uticati na preživljavanje seksualnih radnika", zaključuje njena imenjakinja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.