MANEKENKA SUMNJIVO PALA SA TREĆEG SPRATA, SVI SU SUMNJALI DA JE DEČKO BACIO: Branila ga, pa doživela NOVI HOROR
Foto: printscreen

nije naučila na svojim grešama

MANEKENKA SUMNJIVO PALA SA TREĆEG SPRATA, SVI SU SUMNJALI DA JE DEČKO BACIO: Branila ga, pa doživela NOVI HOROR

Manekenka koja je ranije ove godine misteriozno pala sa trećeg sprata stana svog dečka u Moskvi, pretrpela je novi udarac - dečko ju je ostavio zbog mlađe manekenke.

Objavljeno:

Ksenija Puntus (21) najpre nije mogla da se seti kako je pala, kasnije je, dok se oporavljala, insistirala da se ne radi o sumnjivom slučaju. Njen tadašnji dečko Andrej Bakov (20) je navodno bio je stalno uz nju dok je bila u bolnici.

U međuvremenu ju je dečko ostavio zbog druge manekenke. Bakov sada izlazi sa manekenkom i umetnicom Ženjom Makarovom (18) poznatom kao Džoli Ejlijen.

Ksenija Puntus i dalje ima ožiljke od pada koji ju je ostavio nesposobnu da hoda šest nedelja. U januaru je Kseniju pronašao čistač ulice u 4 ujutro obučenu u laganu odeću, nakon što je čuo kako stenje od bolova napolju usred zime. Imala je povrede glave i grudnog koša, kao i slomljena rebra, noge i pelvis. Incident se desio malo pre nego što je trebalo da otputuje u Pariz zbog posla.

Druga poznata ruska manekenka Alesija Kafeljnikova (21) tvrdila je da je na društvenim medijima došlo do zločina i prikrivanja, što je Puntus kasnije ljutito demantovala.

Povređena manekenka - koja je pozirala za poznate magazine "Vogue" i "Tatler" - tvrdila je da je sa ajpedom u ruci sedela na prozoru, nakon što je malo više popila vina, pa je pala. Ona je rekla da je Bakov tada spavao, a da joj je posle toga bio najveća podrška. Međutim, ljubav nije potrajala i on je sada a drugom manekenkom. Nedavno je Džoli Ejlijen na jednoj društvenoj mreži objavila sliku sa Bakovim, a Puntus ju je navodno blokirala. Međutim, nije želela da komentariše navode o njihovoj vezi. Kasnije je objavila pesmu "Predugo sam plesala sa tobom“ na svom nalogu i uklonila sve slike koje je imala sa Bakovim, inače unukom slavnog reditelja Nikite Mihalkova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.