JEZIVA TRAGEDIJA ČUVENOG VODITELJA: Za 3 nedelje ostao bez OBA DETETA!
Izgubiti njih je tako pogrešno, Foto: Printscreen / Youtube

strašno!

JEZIVA TRAGEDIJA ČUVENOG VODITELJA: Za 3 nedelje ostao bez OBA DETETA!

Oglasio se na društvenim mrežama

Objavljeno:

Izvori bliski porodici tvrde da je poznati voditelj Lari King potpuno slomljen od tuge, a posebno ga je dotukla činjenica da zbog pandemije koronavirusa nije mogao deci da ode na sahranu.

Voditelj Lari King (86) ovih dana proživljava porodičnu tragediju. Ostao je bez dvoje od petero dece, i to u razmaku od tri sedmice.

foto: Printscreen / Youtube

Prvo je 28. jula od srčanog udara preminuo 65-godišnji sin Endi, a tri sedmice kasnije od raka pluća umrla je ćerka Čija (51). King se sada oglasio na društvenim mrežama.

foto: Printscreen

"S tugom i slomljenim srcem potvrđujem nedavni gubitak svoje dvoje dece, Endija Kinga i Čije King. Oboje su bili dobre duše i veoma će mi nedostajati. Endi je iznenada preminuo od srčanog udara 28. jula, a Čija je preminula 20. avgusta, ubrzo nakon što joj je dijagnostikovan rak pluća", napisao je na Fejsbuku, te dodao:

"Izgubiti njih je tako pogrešno. Nijedan roditelj ne bi trebalo da sahrani svoje dete. Moja porodica i ja vam zahvaljujemo na podršci i dobrim željama. U ovom trenutku treba nam malo vremena i privatnosti da se oporavimo. Zahvaljujem na poštivanju toga".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.