RODITELJI SU DOVELI U BOLNICU DEČAKA (9) JER MU SE MNOGO SPAVALO: Kad su mu snimili GLAVU ostali su u ŠOKU!
Odmah su mu uradili CT, Foto: Printscreen

neverovatno

RODITELJI SU DOVELI U BOLNICU DEČAKA (9) JER MU SE MNOGO SPAVALO: Kad su mu snimili GLAVU ostali su u ŠOKU!

Roditelji su s dečakom iz Palestine stigli u Medicinski centar

Objavljeno:

Lekari iz Jerusalima ostali su u šoku kada u otkrili što je uzrok iznenadne pospanosti kod devetogodišnjeg dečaka kojeg su zabrinuti roditelji doveli u bolnicu. Roditelji su s dečakom iz Palestine stigli u Medicinski centar Hadasah zato što je 9-godišnjak bio previše uspavan. Llekari su ga odmah pregledali, a na glavi su mu pronašli malenu ranu i krv u kosi. Odmah su mu uradili CT snimak nakon čega su otkrili kako dečak ima metak u glavi. Metak je prošao kroz lobanju i zaustavio se u dečakovom mozgu. Neurohirurg Gaj Elor koji je izvadio metak iz dečakove glave kaže kako roditelji nisu znali da je njihov sin pogođen.

foto: Printscreen

Majka je rekla da se igrao sa svojim prijateljima i da se nešto dogodilo, da je možda palo nešto na njega. Priča nije potpuno jasna. Imao je malenu ranu na glavi – ispričao je lekar, piše Tajms of Izrael. Sumnja se da je dečak pogođen tokom proslave Kurban-bajrama.

- Da je metak otišao u drugom smeru mogao je prouzrokovati mnogo veću štetu i značajno neurološko oštećenje – rekao je lekar i dodao kako se dečak dobro oporavlja i razgovara sa svojom porodicom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.