KRETENKA OBESNO ŠUTNULA LABUDA USRED PARENJA! Čovek pokušao da je urazumi, ali je nadrljao (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen

razmažena derišta

KRETENKA OBESNO ŠUTNULA LABUDA USRED PARENJA! Čovek pokušao da je urazumi, ali je nadrljao (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Zabrinjavajuća scena desila se u Lajmhausu u istočnom Londonu. Serija incidenata počela je tako što je devojka udarila labuda, a onda se situacija, koja je podelila stavove, otrgla kontroli

Objavljeno:

Na snimku se vidi kako devojka iz čiste obesti uznemirava dve životinje tokom parenja i šutira mužjaka labuda u glavu. Nakon toga njoj i grupi njenih prijatelja prilazi stariji muškarac koji negoduje zbog njenog poteza. Jedan od tinejdžera sleđa gura u vodu tog čoveka koji je podviknuo na nevaspitanu devojku.

"Strašno je gledati. Okrutnost prema životinjama je pokazatelj mnogih drugih groznih oblika ponašanja i sklonosti ka drugim oblicima nasilja", rekao je Endi Kok iz Metropolitenske policije, prenosi "Dejli mejl".

Apelovao je da se jave svi koji prepoznaju devojku i mladića sa slike, a na Tviteru se oglasio i bivši policajac Majk Panet: "Ko zna koliko je duboka ta voda? Muškarac je mogao da zadobije po život opasnu povredu?".

Međutim, pojedini Tviteraši kažu da je devojka zapravo htela da razdvoji dva labuda, za koje je mislila da se "tuku", a koji su se zapravo, kako kažu drugi na Tviteri, parili. Međutim, čak i da je htela da razdvoji životinje zar se to radi udaranjem? Okrutnost prema životinji i muškarcu koji je bačen u vodu nemaju opravdanje.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.