MLADA JE POLUDELA KADA JE VIDELA ŠTA NA SVADBI RADI NJENA DRUGARICA: Svi su je osudili, da li je vama ovo pogrešno?
Ilustracija, Foto: Profimedia

otela joj dan

MLADA JE POLUDELA KADA JE VIDELA ŠTA NA SVADBI RADI NJENA DRUGARICA: Svi su je osudili, da li je vama ovo pogrešno?

Vest je na venčanju otkrila svojim fakultetskim prijateljima, zbog čega je mlada poludela i optužila je da joj je - ukrala njen dan

Objavljeno:

Britanka je na Reditu otkrila da je na venčanju svoje prijateljice otkrila svima da je trudna nakon što su se ona i suprug pet godina mučili da dobiju dete i da su je zbog toga neki okarakterisali kao sebičnu.

Vest je na venčanju otkrila svojim fakultetskim prijateljima, zbog čega je mlada poludela i optužila je da joj je - ukrala njen dan.

- Suprug i ja već pet godina pokušavamo dobiti dete. Najpre je njemu dijagnostikovan nizak broj spermija, a onda i meni endometrioza što je naše šanse za prirodno začeće svelo na minimum. Odlučili smo pokušati još ovu godinu pa usvojiti ako ne uspemo. Ipak sam ostala trudna. Treba da se porodim u avgustu. U januaru se udavala jedna moja prijateljica. Imamo veliku grupu prijatelja i svi živimo daleko jedni od drugih pa se retko vidimo, a jest o trudnoći sam htela reći uživo svima, ne preko telefona. Nisam imala veliku objavu, išla sam od osobe do osobe i rekla, privuklo je nešto malo pažnje, ali ništa masovno - ispričala je Britanka na Reditu.

Dodala je da se mlada jako naljutila i odvukla je sa strane da joj prigovori.

- Izvinjavala sam se, ali nije pomoglo - požalila se.

Međutim, ni na Reditu nije dobila utehu.

"To nije tvoj dan i nije vreme da se ljudi fokusiraju na tebe. Trudnoća ti ne daje pravo da otmeš nekome dan", "Prijateljica se s razlogom naljutila", "Trebala si pričekati dan nakon i reći ljudima, ne mogu verovati da neko može biti toliko sebičan", "Očito si znala da je tvoja vest velika kad si je htela svima reći uživo, zašto nisi sama organizovala neku zabavu onda i objavila to?" pisali su ostali korisnici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.