PROGOVORILA BIVŠA DEVOJKA PRINCA HARIJA! Nakon šest godina iznela skrivane tajne koje su šokirale svet!
Oglasila se bivša devojka britanskog princa, Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

prinčeve tajne

PROGOVORILA BIVŠA DEVOJKA PRINCA HARIJA! Nakon šest godina iznela skrivane tajne koje su šokirale svet!

Mislim da sam nakon svega ojačala kao osoba i sama sebi posložila stvari u glavi o tome šta želim u životu- rekla je bivša devojka princa Harija

Objavljeno:

Princ Hari pre venčanja sa Megan Markl imao je razne veze i ljubavi. Međutim najviše pažnje je privukla njegova veza sa britanskom manekenkom i glumicom Cresidom Bonas. On je sa njom bio tri godine u vezi, ali su 2014. godine odlučili da raskinu.

Cresida se nije previše oglašavala u medijima, sada je za "The Daily Telegraph" progovorila o detaljima veze i otkrila kako je tokom cele veze bila u strahu.

- Strah od toga da ću pogrešiti, da će me odbiti, da nešto neću dobro napraviti, da neću biti savršena... Mislim da me je sve to sputavalo u određenim delovima života - iskreno je rekla Cresida, a onda dodala kako ju je cela situacija ojačala.

- Mislim da sam nakon svega ojačala kao osoba i sama sebi posložila stvari u glavi o tome šta želim u životu. Takođe, ta veza me je podstakla i da još više radim na sebi i ostvarenju svojih ciljeva, kao i to da pomeram vlastite granice jer nikako nisam želela biti sputavana na bilo koji način - objasnila je u razgovoru bivša devojka princa Harija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.