NAJJAČA ZAHVALNICA LEKARIMA, HEROJIMA NAŠEG DOBA! Njihove slike sada kruže celom zemljom i svi ih jasno vide (FOTO)
Kakav gest!, Foto: Printscreen

koronavirus

NAJJAČA ZAHVALNICA LEKARIMA, HEROJIMA NAŠEG DOBA! Njihove slike sada kruže celom zemljom i svi ih jasno vide (FOTO)

Međutim, ovakva podrška, kakva se može videti u Francuskoj je, po mnogo čemu, prevazišla sve pohvale

Objavljeno: 16:13h

Ceo svet zahvaljuje se lekarima, herojima našeg doba. Pored toga što im se aplaudira i pruža podrška na društvenim mrežama, svojevremeno je bio organizovan i onlajn muzički spektakl njima u čast.

Ljudi izolovani širom sveta mogli su iz svojih domova da prate onlajn koncert koji je okupio desetine zvezda među kojima Tejlor Svift i Rolnigstonse, za podršku medicinskom osoblju u prvoj liniji u borbi protiv pandemije korona virusa.

Osmočasovni specijalni program "One World: Together At Home" (Jedan svet zajedno kod kuće) koji je uživo prenošen preko interneta organizovali su pokret Global Sitizen (Global Citizen) i Svetska zdravstvena organizacija (SZO) uz pomoć pop zvezde Lejdi Gage da odaju počast zdravstvenom osoblju širom sveta koje neumorno radi tokom pandemije korona virusa.

Međutim, ovakva podrška, kakva se može videti u Francuskoj je, po mnogo čemu, prevazišla sve ostale pohvale. Jedna firma je odlučila da na svoje kamione postavi fotografije medicinskih radnika koji su u prvim linijama borbe sa virusima uz natpis: Hvala vam, heroji!

Kakav gest!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.