OBJAVIO SLIKE ŠTENETA KOJE JE NAŠAO NA ULICI, KOMENTARI GA ŠOKIRALI: To nije pas! (FOTO)
Znate li šta je ovo?, Foto: Twitter printscreen

slatko

OBJAVIO SLIKE ŠTENETA KOJE JE NAŠAO NA ULICI, KOMENTARI GA ŠOKIRALI: To nije pas! (FOTO)

Štene je nazvao Luna, a preko društvenih mreža tražio je njenu vlasnicu

Objavljeno:

Vozeći se japanskim autoputem 'National Route 275', jedan je muškarac uz put ugledao napušteno štene pa je odlučio da se zaustavi i pobrine se za njega.

Štene je nazvao Luna, a preko društvenih mreža tražio je njenu vlasnicu. No kada je fotografije Lune objavio na svom Twitter profilu @marcy_com, otkrio je da se uopšte ne brine o psu.

Iako je većina komentarisala slatko mladunče, samo su dobri poznavatelji životinja primetili da se ne radi o psu. A sumnje im je potvrdio video u kojem je Luna 'lajala'.

Iako su mnogi nagađali da je reč o životinjskoj vrsti tanuki, odnosno rakunskom psu, veterinar je utvrdio kako se zapravo radi o mladunčetu lisice.

Budući da je u Japanu zabranjeno imati lisice za kućne ljubimce jer su prenosnici opasnih parazita, muškarac je svejedno pronašao savršeno mesto za mladunče. U Gradu Kitami pronašao je farmu za lisice u kojoj će malena Luna živeti budući da je nisu mogli pustiti u divljinu jer se s dva mjseca starosti ne može sama brinuti o sebi, a majku je, očito, izgubila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.