DIRLJIV SNIMAK IZ ITALIJE: Kada su naišli zdravstveni radnici, policajci su uradili nešto DIVNO (VIDEO)
ilustracija, Foto: Printscreen

minut ćutanja za italijane

DIRLJIV SNIMAK IZ ITALIJE: Kada su naišli zdravstveni radnici, policajci su uradili nešto DIVNO (VIDEO)

Još jedan u nizu snimaka iz Italije

Objavljeno:

Italija je prestigla Kinu po broju umrlih i i dalje na broj jedan kada su u pitanju žrtve korona virusa koji je pokorio ceo svet.

Svakodnevno su deljeni snimci kako se Italijani nose sa karantinom i sa izolacijom, ali danas je obišao svet snimak kako su policajci odali počast medicinskim radnicima zbog onoga što rade.

- Danas je umrlo 837 Italijana, a 12.428 je ukupno žrtava epidemije do danas. Stručnjaci nam već danima govore da trebamo biti strpljivi i da ne odustajemo, podsećajući nas na stalno da se brojke ne moraju upoređivati iz dana u dan, već u većem vremenskom okviru da bismo ocenili trend. Međutim, u poslednjih nekoliko dana i dalje ostaje pozitivno, brojevi, osim smrti, sve opadaju. Ali teško je svakog dana doći u ovaj čas i uvek slušati broj veći od nule kada je reč o mrtvima. Jer to je ono što želimo da čujemo, nula. roj ljudi koji su trenutno pogođeni Covid-19 danas je za 2.107 više nego juče, kada je rast bio malo obuzdaniji (više od 1.648). Ne zaboravite, ne odustajemo. Italija ne odustaje. Ostani kod kuće. - poručuju iz Italije, a video snimci koje vidite su prilog kako su policajci odali počast lekarima, medicinskim sestrama i osoblju, prvo bolnice Busto Arsizio, a zatim i u Napulju.

Naša redakcija takođe apeluje na sve da ostanete kod kuće, kako bismo sprečili širenje ove nemile epidemije i kako bismo svi mi mogli što pre da se vratimo svojim aktivnostima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.