KO KAŽE DA NEMA PUTOVANJA? Iz svog doma možete posetiti najlepše NACIONALNE PARKOVE, pogledajte kako! (VIDEO)
Veliki kanjon, Foto: EPA / TATYANA ZENKOVICH

virtuelne ture

KO KAŽE DA NEMA PUTOVANJA? Iz svog doma možete posetiti najlepše NACIONALNE PARKOVE, pogledajte kako! (VIDEO)

Iako sledimo vladine smernice da ostanemo kod kuće i pomognemo da se zaustavi širenje koronavirusa COVID-19, mentalno možemo da otputujemo na odredišta na drugoj strani planete

Objavljeno:

Google Earth nudi virtualne obilaske nekih od najneverovatnijih nacionalnih parkova Amerike kako bi ljudima omogućili zabavu tokom socijalnog distanciranja.

Iako sledimo vladine smernice da ostanemo kod kuće i pomognemo da se zaustavi širenje koronavirusa COVID-19, mentalno možemo da otputujemo na odredišta na drugoj strani planete.

Možete posetiti najznačajniji spisak američkih nacionalnih parkova, uključujući sjajne vidike Velikog kanjona, Jeloustona i Josemita, kao i Doline smrti.

U Josemitu možete istražiti kultnu panoramu i granitne monolite, El Captian i Half Dome. Takođe možete da posmatrate svetski poznate vodopade, koji se stvaraju između novembra i jula, pa je pravo vreme da ih vidite.

Za šetače, možete se praktično pridružiti planinarskoj stazi Tuolumne Grove u Josemitu, koja se odlikuje laganim padom od 2,5 kilometra, usred masivnog drveća sekvoja.

Može se posetiti i nacionalni park Joshua Tree u Kaliforniji.

I naravno, tu je Nacionalni park Grand Canion u Arizoni, s vrtoglavim pogledom na prelepi pejzaž kanjona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Countryliving)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.