KEJT MIDLTON OTVORENO ISPROZIVALA MEGAN MARKL I HARIJA: Novi skandal u kraljevskoj porodici, rat tek počinje
Foto: EPA/JUSTIN LANE

neprijatno

KEJT MIDLTON OTVORENO ISPROZIVALA MEGAN MARKL I HARIJA: Novi skandal u kraljevskoj porodici, rat tek počinje

Supruga princa Vilijama, Kejt Midlton, izjavila je nešto što mnogi smatraju da je upućeno upravo princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl

Objavljeno:

Supruga princa Vilijama, Kejt Midlton, izjavila je nešto što mnogi smatraju da je upućeno upravo princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl koji su pre nekoliko nedelja napustili kraljevsku porodicu.

Viiijam i Kejt odmah su pokazali dete fotoreporterima nakon porođaja, dok to nije bio slučaj sa Megan i Harijem. Njih dvoje su sačekali nekoliko dana i tek onda pokazali sina Arčija. Upravo to je, smatraju mnogi, povod za novi razdor.

Vojvotkinja od Kemrbridža je, naime, u intervjuu koji je nedavno dala za "Happy Mum, Happy Baby" otvoreno istakla kako joj nimalo nije bilo prijatno da odmah nakon nekoliko sati od porođaja izađe pred kamere i pozira foto-reporterima. Ali je i te kako sa druge strane svesna, da je to njen bitan deo u životu kraljevske porodice.

- I Vilijam i ja bili smo vrlo svesni činjenice da je to nešto zbog čega su svi uzbuđeni - priznala je Midltonova.

- To što smo mogli da podelimo taj osećaj radosti i zahvalnosti sa javnošću bilo nam je veoma važno.

Mnogi su prokomentarisali kako su ove njene reči bile upućene Hariju i Megan, koji svog sina nisu odmah prikazali javnosti i tako pokazali nepoštovanje celoj Engleskoj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.