REKAO SAM BRATU DA MI NE DOLAZI NA VENČANJE! Znao sam šta će da uradi! JEZIVA ISPOVEST MLADOŽENJE
Ilustracija, Foto: Stock

SAMO U SAD

REKAO SAM BRATU DA MI NE DOLAZI NA VENČANJE! Znao sam šta će da uradi! JEZIVA ISPOVEST MLADOŽENJE

Pozvao je vlasnike restorana u kojem je zakazano venčanje i tražio je da skinu ime njegovog brata sa spiska gostiju

Objavljeno:

Neimenovani mladoženja iz Amerike na Reditu požalio se na brata koji je, kako je objasnio, hteo da ga zaseni na venčanju.

Mladoženja napisao je da mu je brat poslao fotografiju vereničkog prstena i napisao: "Verovatno ću je zaprositi na tvom venčanju!"

Dodao je da misli da je ovo odlična ideja jer će na venčanju biti čitava porodica. Mladoženja mu je odgovorio da ne želi da to uradi na njegovom venčanju, ali brat je nastavio da insistira. "Zamolio sam ga da ne ponese verenički prsten, a on je rekao da će ga poneti 'za svaki slučaj'", napisao je.

Mladoženja kaže da je bio šokiran, jer je mislio da se takve stvari ne rade na tuđim venčanjima i odmah je našao rešenje. Pozvao je vlasnike restorana u kojem je zakazano venčanje i tražio je da skinu ime njegovog brata sa spiska gostiju. Sa spiska je skinuo i bratovu devojku, jer što je sigurno, sigurno je.

Ekipa na Reditu stala je na njegovu stranu. "Kako ljudi ne razumeju da se to ne radi na tuđim venčanjima?", "Ako se predomisliš oko toga sme li doći na venčanje, obavezno reci zaposlenima sale da mu ni u kom slučaju ne daju mikrofon", "Brat ti je jako sebičan", pisali su u odgovoru na objavu mladoženje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.