KAO DA JE ZNALA DA ĆE JOJ SE NEŠTO LOŠE DESITI! Isplivalo jezivo pismo PRINCEZE DAJANE njenim sinovima! (FOTO)
Princeta Dajana i Čarls, Foto: Profimedia

NEPREŽALJENA

KAO DA JE ZNALA DA ĆE JOJ SE NEŠTO LOŠE DESITI! Isplivalo jezivo pismo PRINCEZE DAJANE njenim sinovima! (FOTO)

Dajana je u pismu, tvrde analitičari, predvidela da će njenim sinovima nešto dogoditi

Objavljeno:

Pol Burel (61), bivši batler princeze Dajane na svom je profilu na društvenim mrežama podelio fotografiju pisma koje mu je pisala pokojna princeza.

Istaknuo je kako je kroz pismo pokazala svu ljubav koju je osećala prema svojim sinovima, ali isto tako i tugu jer je predosetila da će im biti teško da budu članovi britanske kraljevske porodice.

- Dok Hari, Megan i Arči počinju da grade novi život, setio sam se reči koje mi je princeza Dajana napisala pre mnogo godina. Reči su to bezuslovne ljubavi koje su danas itekako prikladne, iako ih je ona napisala pre više od 24 godine - napisao je batler ispod fotografije.

Dajana je u pismu, tvrde analitičari, predvidela da će njenim sinovima nešto dogoditi, odnosno da će im trebati ogromna snaga za sve izazove.

- Volim svoje dečake do smrti i nadam se da će seme koje sam posadila i dalje rasti i dojeti im potrebnu snagu, znanje i stabilnost - pisalo je u Dajaninom pismu.

U moru onih koji su ih kritikovali i i tvrdili kako su uništili ugled britanske kraljevske porodice, Burel je bio jedan od onih koji je podržao odluku Megan i Harija o odstupanju s kraljevskih dužnosti.

- Moje misli su s Megan i Harijem dok čine ogroman korak u novi život. Takođe sam razmišljao o princezi Dajani i šta bi ona mislila o svemu. U svom srcu znam da bi žejela da Hari i Megan budu pre svega srećni - napisao je bivši batler na Instagramu.

Njihova odluka šokirala je svet, a najviše je u neverici oko odluke bila kraljica Elizabeta II. Iako im nije odmah 'dopustila' da odu, već su dve nedelje s 'glavom kuće' imali pregovore, ipak je popustila.

Odlučeno je da Megan i Hari više neće koristiti kraljevske titule i da se više neće finanasirati iz javnih sredstava.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.