BEBA JE BILA PROMRZLA, OSTAVLJENA DA UMRE, ALI MU SE SUDBINA NASMEŠILA: Pronašao dom na neverovatan način! (VIDEO)
Beba je našla dom, Foto: Youtube printscreen

lepa priča

BEBA JE BILA PROMRZLA, OSTAVLJENA DA UMRE, ALI MU SE SUDBINA NASMEŠILA: Pronašao dom na neverovatan način! (VIDEO)

Samo sedam dana kasnije beba je imala ime, dom i majku koja se o njoj brinula kao da ju ona rodila

Objavljeno:

Hladnog 6. maja 2017., njegov je bodi bio mokar, njegova pelena prljava, a portikla pun mrlja.

Sklupčan je ležao u pik-apu marke Nissan. Nije imao kapu, ćebe, niti ime. Bio je star manje od 7 dana i bio je potpuno sam. Niko nije znao ko ga je i kada stavio u tovarni prostor vozila niti koliko dugo je tamo ležao.

Pronašao ga je student (22) koji je čuo plač i odmah je pozvao policiju. Bilo je to u 8.26 sati ujutro po lokalnom vremenu u gradu Talahasi na Floridi. Odmah su stigli policajci i hitna pomoć. Samo sedam dana kasnije beba je imala ime, dom i majku koja se o njoj brinula kao da ju ona rodila.

Na mesto događaja, u studentsko naselje prvi su stigli radnik hitne službe Stiv Suarez i policajka Bet Baskom.

- Tog mi je jutra nešto "reklo" da u svoje vozilo stavim opremu koja sadržava tople ćebiće dizajnirane za bebe i decu. Videli smo da je dečak rođen nedavno i stalno sam mislio na to kako se usamljeno osećao i koliko mu je bilo hladno u tom vozilu. To je jutro bilo hladno, oko 9 stepeni Celzijusa - kaže Suarez.

Bebu su hitno transportovali u bolnicu. Lorejn Nikols nikada neće zaboraviti to jutro.

- Beba je bila jako pothlađena i njena temperatura tela je bila opasno niska usprkos naporima hitne službe da ju ugreju. Njegova nežna koža se ljuštila. Bio je star između pet i sedam dana. Bio je prehlađen, gladan i mokar, ali inače je bio zdravo dete - kaže Lorejn koja radi kao respiratorni terapeut.

Lorejn Nikols je dva puta preživela rak dojke. Ona i suprug Čarls su potrošili stotine dolara na veštačku oplodnju, a onda su se prestali truditi. Hormoni su mogli samo vratiti bolest. Čim je došla kući, rekla je suprugu da je u bolnicu stiglo napušteno dete i da želi da ga usvoji. Četiri dana kasnije beba koju su nazvali Kejleb "Čarli" je već bila u njihovom domu.

- Veštačka oplodnja je za mene mogla biti smrtna kazna. Kada smo se odlučili na usvajanje, rekli su nam da bi to moglo trajati godinama no izgleda da smo pobedili sve statistike. Očito je Bog za nas imao takav plan i odlučio je da Kejleb dođe k nama - kaže Lorejn.

Lorejn (46) je 20 godina mlađa od supruga koji je penzionisan nakon rada u vojnoj službi. U braku su 20 godina. Čarls iz prvog braka ima troje dece koje mu je Lorraine pomogla da podigne. Keljleba su službeno usvojili u septembru 2017. godine.

- Sve je to bilo neverovatno. Kejleb će imati dobar život - zaključila je Lorejn, piše eu.tallahassee.com.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.