ČUPAO JE KOSU I TERAO JE DA TO JEDE: Magda se udala za pilota, toliko je izludeo da je IZBOLA NJIHOVOG SINA!
Piter i Magda su osuđeni, Foto: Greater Manchester Police

STRAVIČNO NASILJE U PORODICI

ČUPAO JE KOSU I TERAO JE DA TO JEDE: Magda se udala za pilota, toliko je izludeo da je IZBOLA NJIHOVOG SINA!

Osuđena je za ubistvo i dobila je 15-godišnju zatvorsku kaznu. Sada je nakon dugog sudskog postupka na 18 godina zatvora osuđen i njen bivši verenik, a šokantni dokazi su tek sad javno objavljeni

Objavljeno:

Na božićnoj zabavi svoje aviokompanije, stjuardesu Magdu Lesicku (33) pre devet godina neodoljivo je privukao pilot Peter Čivlers (33).

Ona je baš završila studije književnosti i napustila je rodnu Poljsku te se zaposlila u Rajaneru, piše Daily Mail.

Oboje su u to vreme imali bazu u Nemačkoj. Nakon zabave, Lesicka je Peteru ponudila prevoz do njegovog stana, a onda je tamo provela noć.

Par se odmah zaljubio i ubrzo su se skupa preselili u Veliku Britaniju, gde je Peter dobio premeštaj.

2012. godine ju je zaprosio, a 2015. rodio se njihov sin Džejms.

Gledajući njegov profil na Fejsbuku neupućeni promatrač bio bi uveren da je mladi bračni par proživljavao idilu. Stvarnost je, nažalost, bila puno drugačija.

Iza Peterove izuzetne karijere koja je bila u usponu skrivao se izuzetno agresivan muškarac, bolesno ljubomoran i sa strašnim promenama raspoloženja.

Svoju verenicu godinama je psihički i fizički zlostavljao, gotovo od prvog trenutka kad su se upoznali, otkriveno je tokom suđenja.

Lesicku je nazivao ovcom, a sebe njenim vlasnikom. Vređao ju je pred prijateljima, a u trenucima besa je čupao svoju kosu i jerao ju je da ju proguta.

Nesrećna žena pokušavala ga je ostaviti nekoliko puta, a u jednom periodu pomirbe nenadano je zatrudnela iako je pila kontracepcijske tablete.

Kratko nakon porođaja su se stvari smirile, ali se njegovo sadističko ponašanje uskoro opet vratilo. Znao joj je gnječiti bradavice ispod odeće i ponižavao ju je na sve moguće načine. Ponekad ju je davio samo da joj pokaže snagu.

- Kasnije bi me pogledao tim svojim nežnim pogledom i izvinjavao se... Kad je bio ljut bila sam sigurna da me mrzi - ispričala je Lesicka.

Jednom ju je tokom izlaska odvukao u ugao i lupao je šakama oko njene glave, zato jer je razgovarala s drugim muškarcem.

Lesicka se nakon brojnih svađa i pomirba uspela odseliti od njega i u leto 2017. godine s dečakom, koji je uskoro trebao napuniti dve godine, živela je u iznajmljenom stanu u Mančesteru.

Peter se bojao da bi mogla odvesti njihovog sina u Poljsku pa ju je besomučno nazivao na telefon i pretio joj. Govorio joj je da je jadnica, da on ima moć i da će je policija uhapsiti istog trena ako poželi odvesti sina.

- Ne želim da Džejms ima polubraću s nekim kretenom nego da ima pravu braću i sestre - govorio joj je uz brojne pretnje i uvrede.

Lesicka je u to vreme guglala pojmove poput 'oružje za samoobranu' 'ubijanje u samoobrani... Prijavila gaa je policiji, posetila je Centar za pomoć zlostavljanim ženama te je kontaktirala advokata.

No, ništa joj nije pomoglo, a Peter ju je i dalje potpuno izluđivao. Ona je u jednom trenutku doživela živčani slom te je 26. avgusta izbola svog sina nožem, a onda je pokuaša ubiti i sebe. Iako je probila plućno krilo, uspela je da preživi.

Osuđena je za ubistvo i dobila je 15-godišnju zatvorsku kaznu. Sada je nakon dugog sudskog postupka na 18 godina zatvora osuđen i njen bivši verenik, a šokantni dokazi su tek sad javno objavljeni.

- Kada smo započeli vezu Peter ničime nije dao naslutiti da će postati čudovište koje sam kasnije upoznala. Želim da javnost zna što mi je napravilo njegovo zlostavljanje. Uništio me. Nemam pojma kako je to uspeo i verovatno ću provesti ostatak života kako je ambicioznu i sigurnu ženu pretvorio u ovo što sam sada - napisala je iz zatvora Lesicka, koja je usvojeno dete.

Čilvers, koji čeka izvršenje zatvorske kazne, živi s novom devojkom Lisom Spencer, takođe stjuardesom, i njihovo dvoje dece u dobi od godinu i pol i deset meseci.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.