ADAM JE UŽIVAO U PROVODU SA DRUŠTVOM: Niko nije znao da će ovo biti njegova POSLEDNJA FOTOGRAFIJA - desio se UŽAS
Adamova poslednja fotofgrafija, Foto: Merseyside Police

nerešeno ubistvo

ADAM JE UŽIVAO U PROVODU SA DRUŠTVOM: Niko nije znao da će ovo biti njegova POSLEDNJA FOTOGRAFIJA - desio se UŽAS

Porodica traži istinu...

Objavljeno:

Porodica muškarca koji je izboden do smrti, dok je išao peške kući, podelila je njegove fotografije kako se smeje i šali sa prijateljima u kafani satima pre njegove užasnog incidenta.

Adam Elison (29) ubijen je 4. novembra 2017. nakon svađe sa nekoliko ljudi na motociklima.

Njegove ubice još uvek nisu privedene pravdi i njegova porodica je sada podelila fotografije kako uživa u večeri sa prijateljima u Old Mil Pabu u Preskotu, neposredno pre smrti.

Prošlog meseca dvojica muškaraca od 17 godina i jedan čovek starosti 22 godine, svi iz Mersesajda, uhapšeni su u vezi sa Adamovim ubistvom. Od tada su svi pušteni na slobodu.

foto: Merseyside Police

- Bio je deo naše porodice skoro 30 godina i sada ćemo ostatak života provesti bez njega. To nas je uništilo. Mi smo veoma bliska porodica i to je uticalo na sve. Imate svoje dobre i loše dane, ponekad je to kao na rolerkosteru. Počnete se smejati nečemu i tada se osjećate kao da se ne smete smejati jer on nije ovde s nama. Ne bih to nikome poželela - rekla je njegova majka Džojs.

Ona je takođe objasnila da se porodica nada da će fotografije podstaći nekoga da se javi da pomogne u hvatanju Adamovih ubica. Dodala je:

- Želim da fotografije pokažu ljudima kakav je Adam bio upravo bio onu noć, kad je izlazio sa prijateljima i porodicom. Želim da ga neko pogleda u oči i shvati koliko je prelepa osoba. - naglasila je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.