PRODALA NEVINOST MOĆNOM POSLANIKU ZA 1.3 MILIONA! Ova devojka kaže da to radi zbog KARIJERE, a majka je podržava!
Lia je prodala nevinost, Foto: Daily Mail printscreen

bolesno

PRODALA NEVINOST MOĆNOM POSLANIKU ZA 1.3 MILIONA! Ova devojka kaže da to radi zbog KARIJERE, a majka je podržava!

Lia je rekla da trenutno boravi sa majkom koja zna za njene planove i podržava je

Objavljeno:
  • 1

Mlada žena koja tvrdi da je zaradila 1,3 miliona funti prodajom svoje nevinosti 'torijevskom poslaniku u svojim pedesetima' otkrila je da namerava da iskoristi novac za pokretanje svoje karijere.

Lia (24) iz Velike Britanije rekla je da veruje da je mogućnost prodaje prvog seksualnog odnosa "važan korak ka njenoj emancipaciji".

Lia je objasnila da želi da se preseli bliže gradu Londonu, da živi „u sigurnijem kvartu“ i da nema „finansijske stresove iznajmljivanja stana“. Dodala je:

- Ja bih volela da započnem svoju karijeru u svojoj struci, što bi bilo zaista kul jer radim uglavnom freelance i prilično je loše kada nemate finansijsku dobit.

Lia je rekla da trenutno boravi sa majkom koja zna za njene planove i podržava je. Imaju dobar odnos u i ona razume da će većina žena na kraju ostaviti muškarca sa kojim su bili prvi put i biće razočarana. Manje je bolno dobiti novac umesto slomljenog srca.

Dvadesetšestogodišnjakinja je rekla da je muškarac sa kojim je pristala da spava „gospodin“ i veoma obrazovan, sa „izuzetno uticajnim kontaktima u Londonu“.

- Uzbudljivo je upoznati muškarca sa takvom moći. To nećete naći u mojim godinama. Impresionira me da čak ima i svog vozača i obezbeđenje. A takav momak me zanima - smatram da je to potpuno laskavo i pretpostavljam da će biti nežan prema meni.

Lia je dodala da je jasno stavila do znanja da prvi put želi samo normalan seksualni odnos, iako navedeni "gospodin" ima fetiš na stopala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media