KUPILA JE VENČANICU NA INTERNETU: KADA JE VIDELA ŠTA JOJ JE STIGLO, PRENERAZILA SE! (VIDEO)
Venčanica, Foto: Printscreen

bože

KUPILA JE VENČANICU NA INTERNETU: KADA JE VIDELA ŠTA JOJ JE STIGLO, PRENERAZILA SE! (VIDEO)

Teške muke!

Objavljeno:

Biranje idealne venčanice za buduću mladu često je sresan posao koji dugo traje. Osim što je potrebno dosta vremena da se pronađe haljina koja savršeno izgleda na mladinom telu, bitan faktor je i cena. Dok neki parovi sebi mogu da obezbede veliki budžet za svoju svadbenu odeždu, drugi moraju da se potrude da pronađu jeftiniju opciju.

U teoriji, kupovina venčanice putem interneta može pomoći da se venčanica kupi za manje novca.

Buduća mlada Šenon Heris, ipak, otkrila je da slika haljine koja izgleda impresivno na sajtu ne odgovara uvek sa onim što se u realnosti dobije.

Šenon je odlučila da naruči izbor jeftinih venčanica u pokušaju da pronađe idealnu za venčanje.

Haljina bez leđa, sa ukrasima u obliku cveća izgledala je apsolutno očaravajuće nošena od strane modela na slici koja se može videti na sajtu koji je Šenon posetila.

Međutim, kada je ona probala venčanicu, nije bila nimalo oduševljena: - Pokušala sam da drugačije podesim naramenice, ali onda je zadnji deo izgledao još gore. Uopšte mi ne stoji, izgleda kao da ću se venčati u Vegasu, ali na loš način, ne na sladak način - objasnila je Šenon.

Da stvar bude još gora, Šenon se nisu svidele ni druge venčanice. Kod one sa nešto višom cenom, otkrila je užasavajući problem. Haljina je bila napravljena od delimično providnog materijala, i čak je i njen pupak mogao da se vidi golim okom.

- Ovo je previše providno da bih zapravo mogla da nosim. Bukvalno može da mi se vidi zadnjica. To ne izgleda dobro - objasnila je ona, a više detalja o njenim mukama možete videti u videu:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.