U DRUGOM STANJU JE BILA 10 MESECI, A BEBA NIJE IZLAZILA! Otišla je kod lekara, a onda se desilo nešto ODVRATNO
Ono što je trudnica uradila sve je šokiralo, Foto: Printscreen

otkrivena

U DRUGOM STANJU JE BILA 10 MESECI, A BEBA NIJE IZLAZILA! Otišla je kod lekara, a onda se desilo nešto ODVRATNO

Niko joj nije verovao!

Objavljeno:

Pre tri godine naslovnice su bile pune detaljima oko misteriozne trudnoće tinejdžerke (16) iz Mičigena.

Naime, ona je lažirala trudnoću i to sa trojkama.

Kupila je lažni stomak, a imala je čak i lažne fotografije s ultrazvuka na kojoj su navodno bile trojke. Fotografije je napravila na internetskoj stranici FakeABaby.com.

Tinejdžerka je organizovala i darivanje dece na kojem je dobila razne poklone, a čak je dobila i novčanu donaciju od grada za mlade porodilje.

Budući otac Jordan, takođe16-godišnjak, pripremao se na veliku promenu u životu, piše Mirror.

– Bio sam uzbuđen, ali i uplašen. Počeo sam da tražim posao i bio sam spreman da utrošim sve svoje vreme na nju i decu – rekao je.

Međutim, kako se termin porođaja približavao, tako je priča 16-godišnjakinje postajala sve sumnjivija. Prva je počela da sumnja majka budućeg oca.

– Moj sin nikada nije s njom mogao da ide na pregled kod ginekologa– rekla je Krissy Wyrabkiewicz.

Devojka je uhvaćena kada je u Facebook grupi “Mame trojki” objavila fotografije s ultrazvuka svoje nerođene dece, a u koje je posumnjala jedna majka iz Ohija koja je primetila da su to lažne fotografije sa stranice FakeABaby.

– Sve tri bebe su u potpuno istoj pozi i identične su. Kada biste fotografije stavili jednu pored druge, videli biste da je koristila lažnog doktora koji ne postoji – napisala je majka iz Ohija.

Kada je došlo vreme da se porodi carskim rezom, ona je objavila kako je izgubila bebe, ali je odbila da ide kod doktora.

Porodica njenog dečka alarmirala je policiju koja istražuje slučaj. Posle je devojka izjavila kako je izgubila bebe u šestoj sedmici trudnoće, ali s obzirom na sve, sumnja se da je uopšte ikada bila trudna.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.