UBIO ŽENU I MAJKU SVOJE DECE DA BI BIO SA NJENOM SESTROM: Zakopao je u dvorištu, a njene poslednje reči LOME SRCE!
Ahmed Davud Sidat (37) ubio je prošle godine svoju suprugu usred noći, Foto: Facebook

POREMEĆEN!

UBIO ŽENU I MAJKU SVOJE DECE DA BI BIO SA NJENOM SESTROM: Zakopao je u dvorištu, a njene poslednje reči LOME SRCE!

Ubica je nekoliko dana pre zločina guglao strašne stvari: "kako kremirati telo" "najbolje mesto da nekog živog zakopate" i "da li možeš da se udaš za svog zeta, ako je tvoja sestra mrtva muslimanka"

Objavljeno: 20:12h

"Volim te" poslednje je što je Fahima (32) rekla svome mužu Ahmedu pre nego što ju je ubio i zakopao u dvorištu njihove kuće u Pertu, u zapadnoj Australiji, kako bi bio sa njenom sestrom.

Ahmed Davud Sidat (37) ubio je prošle godine svoju suprugu usred noći. Udario ju je ključem za točkove dok je spavala i tako je onesvestio. Jadna žena se osvestila u jednom trenu, ali je bila previše slaba da bi se odbranila od njega. Ahmed je počeo da je davi i guši, a poslednje reči koje mu je rekla bile su: "Volim te".

Izjavu ljubavi su psiholozi na sudu protumačili kao njenu nevericu u horor koji preživljava, bol zbog izdaje i poslednji pokušaj da se od njega odbrani, da ga odvrati od toga da je ubije.

Ahmed je potom Fahimu zakopao u rupu u njihovom dvorištu, koja je prethodni dan iskopana, pod izgovorom da će tu postaviti bazen za njihove ćerkice, stare 2 i 5 godina.

Dan nakon ubistva Ahmed je počeo da laže o Fahiminom nestanku. Jednima je pričao kako je otišla u Englesku na operaciju oka, dok je njenoj sestri rekao da ga je ostavila. Ahmed je navodno bio zaljubljen u svoju svastiku, govorio kako mu je ona najbolji prijatelj, dok ga je Fahimina sestra videla kao brata.

Policija je otkrila da je Ahmed strašne stvari guglao nekoliko dana pre ubistva: "kako kremirati telo" "najbolje mesto da nekog živog zakopate" i "da li možeš da se udaš za svog zeta, ako je tvoja sestra mrtva muslimanka".

On je danas osuđen na 23 godine zatvora.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.