NAJLEPŠI POSAO NA SVETU: Popularna aplikacija traži nekog putuje širom planete, njegov zadatak biće JAKO ZANIMLJIV
Bumble je aplikacija za upoznavanje, Foto: Profimedia

SJAJNA PRILIKA

NAJLEPŠI POSAO NA SVETU: Popularna aplikacija traži nekog putuje širom planete, njegov zadatak biće JAKO ZANIMLJIV

Najbolji kandidat će godinu dana besplatno putovati svetom

Objavljeno:

Popularna aplikacija za traženje ljubavi "Bambl" nudi posao iz snova.

Najbolji kandidat će godinu dana besplatno putovati svetom i izlaziti na sastanke sa ljudima. Posetiće Australiju, Kanadu, SAD i Veliku Britaniju.

A njegov posao biće da svoja iskustva sa dejtova ljudima predstavi na kreativan način.

Knadidat će morati da bude spreman da se uhvati u koštac sa svetom dejtovanja i sa svime što dolazi sa njim, kao i da stvori nove prijatelje i izgradi veze. Posao će zahtevati da podelite svoja iskustva na blogu ili vlogu, društvenim medijima ili drugom kreativnom mestu.

Osim toga, ako imate smisao za pričanje priča, pobrinite se da to naglasite jer ćete i vi pisati o svojim avanturama. Ako možete da se vidite kako provodite godinu dana u avionu po celom svetu, moraćete da pošaljete vašu prijavu do 15. juna.

Aplikacija je slična Tinderu u kojoj korisnici koji traže ljubav tako što "svajpuju" u desno ako im se sviđa osoba. Međutim, za razliku od Tindera, ako postoji poklapanje, žena pravi prvi potez.

- Mi smo globalna kompanija na misiji da povežemo ljude na ljubazan i osnažujući način - rekla je Mišel Batersbi, direktorka marketinga APAC-a u Bumble-u.

- Kako naša kompanija i zajednica korisnika nastavljaju da rastu, tako je važno za nas da unapredimo naša istraživanja na globalnom nivou o globalnoj kulturi upoznavanja, tako da možemo da optimizujemo našu ponudu proizvoda za nove zajednice i buduće generacije.

Aplikacija je otvorena novim i postojećim Bumble korisnicima (18 i više godina).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.