IMA NAJVEĆU ALATKU NA SVETU, A ŽELI DA GA PROGLASE INVALIDOM:  Žene se plaše SE*SA SA MNOM jer je PREVELIK! (FOTO)
Roberto Esquivel Cabrera (52), Foto: Printscreen

ISPOVEST

IMA NAJVEĆU ALATKU NA SVETU, A ŽELI DA GA PROGLASE INVALIDOM: Žene se plaše SE*SA SA MNOM jer je PREVELIK! (FOTO)

želi da ga proglase invalidom...

Objavljeno:

Roberto Esquivel Cabrera (52) iz Meksika namerava se javiti Ginisovoj knjizi rekorda sa zahtevom da njegovo ime upišu u kategoriju ‘čovek s najdužim penisom na svetu’.

Tvrdi da je obdaren penisom dugim 48,2 cm, za šta nudi i rendgensku snimku kao dokaz, ali kako ga citira The Sun, kaže da mu je impozantna alatka uništila život.

Pa pogledajte koliki je, visi sve do ispod kolena. Ništa ne mogu raditi, nesposoban sam za bilo što i zato tražim da mi država da status invalida i pomogne mi. A nakon toga želim da mi u Guinnessu priznaju moj rekord’, rekao je Cabrera i dodao da nema partnerku jer se žene plaše seksa s njim.

Medicinski eksperti u bolnici u Saltillu, na severoistoku Meksika, smatraju da bi Cabrera svoj golemi problem mogao rešiti operativnim zahvatom, ali on se zasad o takvom rešenju ne izjašnjava.

foto: Printscreen

Cabreru su, inače, prije nekoliko godina kao ilegalnog imigranta Amerikanci deportovali nazad u Meksiko i on trenutno živi u izbi koju mu je na korištenje dao brat, ali preživljava od kopanja po kantama za smeće i preprodaje pronađenih sitnica koje su još koliko toliko upotrebljive.

Prijatelja, kaže, nema i ljudi ga većinom izbegavaju.

Njegova bi životna priča uskoro trebala izaći i u knjizi koju nameravaju izdati lokalne novine Vanguardia u Saltillu, koje su prve i izašle s vešću o Cabreri u članku u kojem su ga nazvali ‘kentaurom iz Saltilla’.

Dosadašnji rekorder u dužini penisa bio je Amerikanac Johan Falcon, o čijem su 34 centimetra dugom penisu snimani i dokumentarci.

(Espreso.co.rs / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.