NAŠLI ĆERKINO (12) PISMO: Pre smrti ga je pisala sama sebi
Preminula devojčica, Foto: Printscreen/youtube

dirljivo

NAŠLI ĆERKINO (12) PISMO: Pre smrti ga je pisala sama sebi

Na pismu sebi poručuje da ga ne otvara do 13. aprila 2023.

Objavljeno:

Tejlor, ćerka Tima i Meri Elen Smit, umrla je od posledica teške upale pluća kada je imala 12 godina, a kad su roditelji pospremali njene stvari nakon sahrane, pronašli su pismo koje je devojčica napisala samoj sebi - uz napomenu da ga ne pročita do 2023.

Na pismu sebi poručuje da ga ne otvara do 13. aprila 2023, a počinje ovako:

'Draga Tejlor, kako ide u životu? Život je trenutno prilično jednostavan (barem 10 godina pre). Znam da ti se kasno javljam, ali meni je dok pišem rano, pa čestitam što si završila srednju školu. Ako slučajno nisi, vrati se i nastavi da pokušavaš dok ne dobiješ to poslednje svedočanstvo. Jesi li (tj. jesmo li) na fakultetu? Ako nismo, razumem. Imamo za to prilično dobre razloge.'

Dalje curica pita buduću sebe da li je bila na još nekom takvom putovanju, da li je nekad putovala van zemlje i da li je letela avionom. Pita i emituje li se još 'Doctor Who', i ako ne - kako je serija završila.

- Pogledaj Doctora Whoa, ali kasnije, sada nastavi da čitaš svoje mudrosti - poručila je starijoj sebi i nastavila:

'Živiš li već sama? Ako smo na fakultetu, šta studiramo? Trenutno želim da budem advokatica. Jesi li bila nedavno u Dolivudu? Sad im je najveća atrakcija Divlji orao koji je super! Razmišljam i o tome da prodam svoj iPad i kupim iPad mini, i nemoj zaboraviti da kažeš svojoj deci da smo mi stariji od tableta. Imam i crtež iPada, možeš im i pokazati'.

'Mislim da je to sve, ali upamti, prošlo je 10 godina otkad sam ovo napisala. Puno se toga dogodilo, dobrog i lošeg. Život je takav, to treba da prihvatimo. Iskreno tvoja, Tejlor Smit.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Darko Lazić

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.