PRERUŠIO SE U DOSTAVLJAČA SA PAKLENIM PLANOM: Kada mu je žena otvorila vrata, iz kutije je izvadio nešto STRAŠNO
Ustrelio je ženu, Foto: Peel police

NAPAD U KANADI

PRERUŠIO SE U DOSTAVLJAČA SA PAKLENIM PLANOM: Kada mu je žena otvorila vrata, iz kutije je izvadio nešto STRAŠNO

Policija traga za njim

Objavljeno:

Žena je pretrpela ozbiljne povrede, koje će joj ostaviti posledice za ceo život, nakon što ju je iz neposredne blizine samostrelom ustrelio muškarac koji se prerušio u dostavljača!

Napad, koji se istražuje kao pokušaj ubistva, dogodio se u novembru u Misisaugi u kanadskom Ontariju. Ove sedmice, policija je objavila video snimak osumnjičenog na vratima žrtve u nadi da će ta osoba biti identifikovana.

Hitne službe koje su prve došle na ardresu Misisauga 7. novembra, pronašle su 44-godišnju ženu koja je pretrpela povrede opasne po život i prevezla je u bolnicu, saopštila je policija u ponedeljak. Istražitelji su od tada utvrdili da je žrtva otvorila njena ulazna vrata i da se sastala sa osobom koja je držala veliku kutiju.

Nakon kratkog razgovora, osumnjičeni je pucao u ženu u grudi koristeći samostrel koji je bio skriven u kutiji. Osumnjičeni je zatim pobegao u tamni kamionet, saopštile su vlasti.

Veruje se da je napad unapred planiran, a moguće i naručen. Osumnjičeni je jednu ruku držao u kutiji koju je nosio, a veruje se da je tako ustrelio ženu.

Žena je tada bila sama kući, a uspela je da zatvori vrata i pozove hitnu pomoć. Ona je već nekoliko meseci u bolnici, a lekari kažu da će njen oporavak trajati "celog života".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.