OTIŠLA JE NA SASTANKE SA DVA MUŠKARCA SA TINDERA: Mesec dana kasnije je ZATRUDNELA, pa donela neočekivanu odluku!
Preko Tindera je našla partnera pa zatrudnela, Foto: AP

dilema

OTIŠLA JE NA SASTANKE SA DVA MUŠKARCA SA TINDERA: Mesec dana kasnije je ZATRUDNELA, pa donela neočekivanu odluku!

Jedna žena (36) odlučila je da je vreme da pronađe životnog partnera, skrasi se i osnuje porodicu. Odlučila je potragu započeti na Tinderu

Objavljeno:

Mnogi traže partnera ili partnerku na popularnoj aplikaciji za onlajn upoznavanje, Tinderu.

Ali mnogi pritom dožive i neke čudne situacij

Jedna žena (36) odlučila je da je vreme da pronađe životnog partnera, skrasi se i osnuje porodicu. Odlučila je potragu započeti na Tinderu.

Nekoliko nedelja dopisivala se s Džefom, a onda su se odlučili naći i na sastanku. Sve je te večeri prošlo savršeno. Čak su izmenili i poljubac na rastanku.

Ali Džef se idući dan nije javio pa je 36-godišnjakinja odlučila da ne gubi vreme i potraži drugog. Naišla je na muškarca imena Deril počela komunikaciju s njim. Dogovorili su izlazak u lokalni kafić i taj je susret prošao odlično

Pomislila je kako bi taj muškarac bio odličan "materijal" za porodicu i odličan otac, no tada je dobila poruku od "zaboravljenog" Džefa. Ispričao joj se na nejavljanju i objasnio kako je imao jako mnogo poslovnih obveza i nije stigao. Neodlučna žena nije znala koji muškarac joj se više sviđa te je odlučila neko vrime izlaziti s obojicom dok ne "raščisti" misli.

Trajalo je to nekoliko nedelja, a kako je prolazilo vreme, tako su i njihovi odnosi išli na viši nivo. Tokom tog vremena, žena je spavala i s jednim i drugim i obojicu je upitala što misle o porodičnom životu i žele li decu u budućnosti. I jedan i drugi su odgovorili da ne žele decu i to ju je razočaralo.

Donela je odluku da nijedan nije muškarac za nju, jer ona želi porodicu. Ali mesec dana nakon te odluke saznala je da je trudna. Nije znala ko je od te dvojice muškaraca otac. Odlučila je da neće reći nijednome od njih da je trudna jer ionako nisu hteli decu pa je svojoj porodici rekla da je koristila spermu donora i tako zatrudnela.

Rodila je dečaka i odlučila da će ga odgajati sama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.