UBIO SVOJE RODITELJE, PA IH ZABETONIRAO U GARAŽI: Razlog zbog kog je počinio UŽASAN ZLOČIN je ŠOKIRAO JAVNOST!
Ingo i njegova supruga Štefani, Foto: Printscreen/youtube

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO SVET

UBIO SVOJE RODITELJE, PA IH ZABETONIRAO U GARAŽI: Razlog zbog kog je počinio UŽASAN ZLOČIN je ŠOKIRAO JAVNOST!

Ingo je čak i pokrenuo akciju potrage preko interneta, nastupao je na televiziji kao uplakani sin koji traži roditelje. Tokom istrage policija im je ušla u trag i pronašla tela roditelja

Objavljeno:

Oko 16 meseci nakon brutalnog ubistva roditelja, koje su zacementirali u zid, sin i njegova supruga osuđeni su na doživotnu zatvorsku kaznu. Pred pokrajinskim sudom u Nirnbergu Ingo (26) i Štefani (23) morali su da odgovaraju za zločin koji je šokirao javnost.

Decembra 2017. u mestu Šnajtah u Bavarskoj Ingo je najpre pokušao u dva navrata da otruje svoju majku Elfride P. (66). U prvom pokušaju on je otrov stavio u hleb, a majka je taj napad preživela. Potom je Ingo majci otrov stavio u piće, ali je ona zbog čudnog ukusa popila samo malo.

Nakon tih neuspelih pokušaja Ingo je u noći između 13. i 14. decembra 2017. čekićem usmrtio majku udarcem u glavu dok je spavala. Oca Petera P. (70) je ubio na isti način kada je ušao u sobu.

Tela roditelja Ingo je uz pomoć supruge zabetonirao u jednoj prostoriji u garaži. Krajem decembra, oni su prijavili nestanak roditelja policiji, a samo dan kasnije su se venčali.

Ingo je čak i pokrenuo akciju potrage preko interneta, nastupao je na televiziji kao uplakani sin koji traži roditelje. Tokom istrage policija im je ušla u trag i pronašla tela roditelja.

Naime, venčanje dan nakon prijave nestanka upalo je u oči policiji, jer se u malom mestu pričalo da Ingovi roditelji ne odobravaju taj brak. Državno tužilaštvo zatražilo je doživotnu robiju, dok je odbrana tražila oslobađanje

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.